Refurb.io Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Refurb.io

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Emily Kerluke
Jeg for nylig kjøpt en brukt bærbar datamaskin fra Refurb.io, og jeg kan ærligvis si at jeg er imponert. Selv om maskinen var brukt, virket den som helt ny - null riper eller skader på saken eller ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Refurb.io: En flott kilde for brukte tekniske gjenstander med garanti

  Jeg for nylig kjøpt en brukt bærbar datamaskin fra Refurb.io, og jeg kan ærligvis si at jeg er imponert. Selv om maskinen var brukt, virket den som helt ny - null riper eller skader på saken eller skjermen. Jeg ble også positivt overrasket over garantien de tilbyr; hele fem år reklamasjonsrett er et tegn på tillit i produktene de selger. Det beste av alt er gratis frakt! Det sparte meg enda mer penger ved å ikke måtte betale for frakten min. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale Refurb.io til alle som leter etter en rimeligere alternativ til nye enheter uten kompromiss på kvalitet eller garanti. Jeg vil absolutt vurdere dem igjen hvis jeg noen gang trenger å oppgradere igjen!


Andre så også på