Reebok

Alle anmeldelser

Reebok

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Superdry
Superdry

Har du lyst å unne deg noen nye klær? Er du usikker på hvor du vil handle? Det er ikke så rart. I dag finner vi drøs...

Logo Birk Sport
Birk Sport

Er det noe nordmenn er så er det det at vi er aktive. Kanskje ikke i akkurat like stor grad som tidligere, men om si sammenligner oss med res...

Logo Climbing247.no
Climbing247.no

Det føles som om det er vanskeligere å være aktiv i hverdagen. Det er så mye annet å man er opptatt med og transport...

Logo Sportgymbutikken
Sportgymbutikken

Det å trene er noe av det beste man kan gjøre, og er noe man gjør for seg selv. Det er en slags tjeneste for livet, som virkeli...

Reebok

Liker du å unne deg med noen nye treningsklær? Om svaret ditt var ja er du ikke alene. Vi har i dag et hav av ulike merker som tilbyr treningsklær og treningsutstyr, så det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Et av mekene du kanskje har hørt om er Reebok, men er Reebok noe for deg? Har de et godt nok utvalg? Er tjenesten verdt pengene? Fungerer klærene slik de skal, eller er de av dårlig kvalitet? Er det bedre alternativer der ute? Få svar på alt dette og mye mer ved å lese gjennom ærlige kundeanmeldelser fra Reebok sine kunder. På denne måten kan du ta en bedre informert avgjørelse, før du velger om du vil handle hos dette merket. 

Om Reebok
Reebok International Limited er et selskap som produserer sportsutstyr og sko. Selskapet har hovedkontor i Boston og har vert en del av Adidas-konsernet siden 2005. Selskapets historie går tilbake til 1895. Joseph William Foster begynte å lage piggsko i Bolton i England, og i 1924 produserte de utstyr til de britiske deltakerne i sommer-OL i Paris.I 1960 fikk selskapet navnet Reebok. Navnet kommer fra ordet rhebok, som er afrikaans for rådyrantilope. I 2004 kjøpte Reebok det svenske firmaet Jofa som produserte ishockeyutstyr, og i 2005 ble Reebok kjøpt opp av Adidas.

Tjenester av Reebok
Hos Reebok finner du en rekke treningsklær. Reebok står for at du skal finne en aktivitet du elsker. De mener at når du først finner en sport du elsker, gir alt mening, og i en hektisk verden burde du gi deg selv den tiden du trenger for å frigjøre sinnet ditt og la kroppen bevege seg. I følge Reebok skal du ikke nøle med å komme deg ut, du vet at det vil være verdt det. Enten det er en joggetur i regnet eller yoga i lunsjpausen, burde du i følge dem holde deg til det slik at du kan føle deg så bra som mulig. Uansett hva du liket, om det er dans, crosstrening, boksing, løping eller å trene i treningsstudio, kan Reebok tilby sportsutstyr som passer til din aktivtet. Alle treningsklærne de selger har et gjennomtenkt design, forhøyede stoffer og komfort de håper gir deg kraft gjennom øktene dine, slik at du kan se og føle deg bra. Klærene er fullpakket med nyttige designfunksjoner for å holde deg fri fra distraksjon, og de er stolte over utvalget de tilbyr på tvers av idretter. I sortimentet finner du serier og kolleksjoner for voksne og barn. De har både ventilert, teknisk utformet utstyr for treningsøkter med høy intensitet til stilig og mer moteriktige klær til hverdagsbruk. I tillegg har de fokus på å ha et stort utvalg av størrelser og stiler. De selger også joggesko, samt en klassisk Reebok retro-look. 

Les også anmeldelser av andre kjente selskaper.

Erfaringer med Reebok
Har du noen gang prøvd Reebok? Vi vil gjerne høre om din mening. Fant du klær som passet? Levde kvaliteten og utvalget opp til dine forventninger? Møtte du noen problemer eller utfordringer? Ville du anbefalt Reebok til en venn eller et familiemedlem? Kommer du til å fortsette som kunde hos Reebok? Hva har du å si om selskapets kundeservice? Hvordan var prisene? Del din tilbakemelding ved å legge igjen en kundeanmeldelse. På denne måten kan du hjepe potensielle kunder finne ut om dette er et merke som passer for dem. Din tilbakemelding blir satt pris på, takk for at du tar deg tid.