Rains Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Rains

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

B
Bo
Jeg har nettopp kjøpt noen klær fra Rains og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med mitt kjøp. Prosessen var enkel og problemfri, og bestillingen min ble sendt så snart som mulig slik de lover på n...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Flotte produkter for alle værforhold

  Jeg har nettopp kjøpt noen klær fra Rains og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med mitt kjøp. Prosessen var enkel og problemfri, og bestillingen min ble sendt så snart som mulig slik de lover på nettstedet deres. Jeg mottok mine varer innen rimelig tid og alt var i god stand. Kvaliteten på produktene fra Rains er utmerket, spesielt når det gjelder vanntett ytelse. Plaggene passer også perfekt, med presis størrelseguide tilgjengelig for å hjelpe deg med å finne riktig størrelse. Designet er stilfullt men likevel funksjonelt, noe som gjør at plaggene kan brukes både til hverdags- eller friluftsaktivitet. Alt i alt hadde jeg en flott opplevelser hos Rains®, og vil anbefale dette merket til alle som leter etter kvalitetsplagg for utendørsbruk eller bare ønsker et stilfullt regnsett.


Andre så også på