Protein.no

Alle anmeldelser

Protein.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Protein.no

Vi lever i en tid hvor det er mye fokus på både trening og kosthold. Om du er en aktiv person, og bruker mye tid på trening, har du kanskje vurdert å ta kosttilskudd som kan fremme treningen. Kosttilskudd kan være til stor hjelp for de som har en aktiv lvsstil. Du er ikke alene om å trenge et suppliment til hverdagens kost. Et veldig vanlig kosttilskudd er proteinpulver. Du finner proteinpulver hos en rekke butikker. En av butikkene som selger slike tilskudd er Protein.no. Dette selskapet tilbyr tilskudd som i hovudsak er ment for kvinner, men som også kan bli brukt av menn. Om du er ute etter måter på å forbedre kroppen din på, kanskje vil du se bedre ut eller kanskje du vil føle deg bedre, kan Protein.no sine produkter være for deg. Få svar på alle dine spørsmål om dette selskapet her på ReviewsBird.no. Her kan du nemlig finne en rekke anmeldelser som er lagt igjen av ekte kunder av denne nettbutikken. Se hva de synest, og gjør deg opp en egen mening.

Om Protein.no
Selskapet har hovedkontor i Svergie i Malmø. Det ble startet i 2017 av et par studenter. De har også kontor i Norge, sammen med et norsk telefonnummer til kudeservice. Protein.no ble startet fordi studentene var på utkikk etter proteiner for kvinner, men oppdaget at det var en mangel for dette på markedet. Proteintilskudd er noe som for de fleste har blitt assosiert med menn. Det ser man jo blant annet på emballasjer og hvordan de ble reklamert. Så derfor bestemte Protein.no seg for å forandre på dette. De har i hovudsak markedsført seg mot kvinner, noe som har virket godt, med tanke på at over 90 prosent av kundene deres er kvinner, og at de har sendt ut flere hundre tusen pakker siden starten. 

Produktene hos Protein.no
Noe som er viktig å påpeke er at når du kjøper hos Protien.no finner du produkter fra deres eget merke som de har produsert selv.  Men selv om de ikke har en egen fabrikk betyr det i det minste at de tar ansvar for produktene de selger, og at de overholder god kontroll på alt som du kan kjøpe. De har et sortiment som inneholder massevis av  produkter. Du finner aminosyrer, barer, kapsler eller tabletter, og diverse andre ting. Blant annet selger de også brun uten sol kapsler, og vi regner med at sortimentet deres kommer til å bli utvidet og forbedret jo mer de vokser i fremtiden. Prisene ligger i en middels prisklasse basert på hva slags produkter de tilbyr. Det er absolutt mer rimlige alternativer, men produktene er fortsatt ganske billige med tanke på kvaliteten. Det er også mulig å kjøpe produkter i pakketilbud eller på salg.

Erfaringer med Protein.no
Har du handlet hos denne nettbutikken før? Vi vil gjerne høre dine meninger. Tok du treningen til et nytt nivå etter å ha handlet produkter hos Protein.no? Eller kanskje du har noe annet du vil fortelle om produktene de tilbyr. Hva slags smaker tilbys på de ulike produktene? Hva har du å si om kvaliteten? Vi vil veldig gjerne høre på deg.  Bruk noen minutter og skriv din egen anmeldelse og fortell fra hjertet dine ærlige meninger og tanker om Protein.no.

Sjekk også ut anmeldelser av andre nettbutikker.