Protein.no Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Protein.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Charles
Jeg har nylig kjøpt kosttilskudd fra Protein.no og jeg er utrolig fornøyd med produktet. Jeg var på jakt etter et supplement som kunne hjelpe meg å bli sterkere, samtidig som det var rettet mot kvi...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  'Kostholdstips fra en fornøyd Kundekvinne'

  Jeg har nylig kjøpt kosttilskudd fra Protein.no og jeg er utrolig fornøyd med produktet. Jeg var på jakt etter et supplement som kunne hjelpe meg å bli sterkere, samtidig som det var rettet mot kvinner. Etter å ha lett rundt på nettet, kom jeg over Protein.no sin hjemmeside. Det første som fanget oppmerksomheten min var deres metaforiske slagord 'gjøre kvinner i Norge sterkere'. Jeg bestemte meg for å prøve både proteinpulver og multivitaminer siden dette virket relevant for mine målsetninger om en sunn livsstil med trening inkludert. Jeg ble positivt overrasket da jeg så hvor raskt pakkene ble levert! Denne tjenesten gjorde prosessen så mye enklere for meg da jeg ikke hadde tid til å dra til fysiske butikker. Når det gjelder produktkvaliteten kunne jeg merke en stor forskjell etter noen dager med jevnlig inntak av disse kosttilskuddene. De smaker også veldig godt, noe som ikke alltid er like vanlig innen bransjen. Jeg vil absolutt anbefale Protein.no til alle mine venner eller bekjente kvinnevennlige kosttilskuddsprodukter – de leverer god kvalitetsservice sammen med gode produkter!


Andre så også på