Princess Butikken Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Princess Butikken

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

W
Will
Jeg har nylig handlet hos Princess Butikken og opplevelsen var svært positiv! Nettsiden deres er oversiktlig og brukervennlig, slik at det var enkelt å finne det jeg lette etter. Jeg er spesielt im...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Princess Butikken: En fantastisk nettbutikk med flott miljøprofil

  Jeg har nylig handlet hos Princess Butikken og opplevelsen var svært positiv! Nettsiden deres er oversiktlig og brukervennlig, slik at det var enkelt å finne det jeg lette etter. Jeg er spesielt imponert over fokuset deres på miljø og bærekraft, da dette er et tema som betyr mye for meg. Det var også supert å se at de tilbyr fri frakt ved kjøp over 499 kroner, samt hjemlevering fra kun 79 kroner - dette gjorde shoppingopplevelsen enda bedre. Jeg valgte klikk-og-hent-metoden for min bestilling, noe som gikk veldig greit. Personalet i butikken var hjelpsomme og hyggelige når jeg hentet varene mine, slik at jeg følte meg godt ivaretatt gjennom hele handlingen. Alt i alt vil jeg anbefale Princess Butikken til alle som ønsker seg en god handleopplevelse med tanke på både kvalitet og bærekraftighet. Takk for god service!


Andre så også på