Pomelo Fashion Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Pomelo Fashion

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Schoen
Jeg har nylig hatt en utrolig hyggelig handleopplevelse hos Pomelo Fashion. Jeg ble umiddelbart imponert over deres brede utvalg av moteprodukter, og fant alt jeg trengte for å fornye garderoben mi...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Raffinert stil til gunstige priser: Min erfaring med Pomelo Fashion

  Jeg har nylig hatt en utrolig hyggelig handleopplevelse hos Pomelo Fashion. Jeg ble umiddelbart imponert over deres brede utvalg av moteprodukter, og fant alt jeg trengte for å fornye garderoben min. Det som virkelig gjorde inntrykk på meg var kvaliteten og stilen til produktene, noe som viser at de blir designet og produsert internt. Jeg elsket spesielt deres kolleksjon av kjoler – det var så mange flotte alternativer å velge mellom! Jeg fikk også øye på noen trendy jakker og smykker mens jeg bladde gjennom siden. Alt i alt hadde de et bredt spekter av kategorier; topp, strikk, denim osv., med alle produkter oppdatert to ganger i uken! Foruten den fantastiske varen som begeistret meg fra starten av tok hele kjøpsprosessen bare noen få klikk - nettsiden deres er velutviklet uten problemer eller uhensiktsmessigheter. Jeg vil absolutt anbefale Pomelo Fashion til alle motebevisste som ønsker stilige klær til rimelige priser. Takk for en flott transaksjon!


Andre så også på