Polynesian Culture Center Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Polynesian Culture Center

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Myrtice
Jeg besøkte nylig Polynesian Culture Center i Oahu, Hawaii. Jeg kan ærlig si at dette er uten tvil en av de beste attraksjonene jeg noensinne har vært på. Fra øyeblikket vi kom inn ble vi ønsket ve...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En uforglemmelig reise gjennom Polynesia

  Jeg besøkte nylig Polynesian Culture Center i Oahu, Hawaii. Jeg kan ærlig si at dette er uten tvil en av de beste attraksjonene jeg noensinne har vært på. Fra øyeblikket vi kom inn ble vi ønsket velkommen med en varm hilsen og smilende ansatte overalt. Seks forskjellige polynesiske landsbyer blir bragt til liv med så mye detaljer og autentisitet at det føltes som om jeg reiste gjennom hele Stillehavet! Hver landsby hadde sin egen unike kultur og tradisjon, fra musikk til matlagningsteknikker og håndverk. Vi fikk lære mer om polynesisk historie og levemåte mens vi utforsket hver landsby. Høydepunktet for meg var definitivt luaufesten, hvor det ble servert deilig mat som inkluderte lomi-lomi laks (som nå er min favoritt), sammen med spektakulære forestillinger fra alle de ulike øyene. Kvelden kulminerte i hovedshowet Ha: Breath of Life - et imponerende drama show som kombinerte dans, sang, ildspill og spesialeffekter på en måte jeg aldri tidligere har sett maken til! Jeg anbefaler Polynesian Cultural Center på det sterkeste hvis du skal besøke Oahu! Det er virkelig drevet av lidenskapelige mennesker som tar godt vare på sine gjester.


Andre så også på