Polarn O. Pyret Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Polarn O. Pyret

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Muller
Jeg kjøpte nylig noen barneklær fra Polarn O. Pyret og jeg må si at jeg er utrolig fornøyd med mitt kjøp! Klærne er laget av høy kvalitet, og passer perfekt til mine barns hverdag. Ikke bare ser de...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Review of Purchasing Clothing from Polarn O.Pyret

  Jeg kjøpte nylig noen barneklær fra Polarn O. Pyret og jeg må si at jeg er utrolig fornøyd med mitt kjøp! Klærne er laget av høy kvalitet, og passer perfekt til mine barns hverdag. Ikke bare ser de bra ut, men de er også veldig funksjonelle. Det som virkelig skiller Polarn O. Pyret fra andre merker for meg er arvbarheten deres – klærne kan enkelt gå i arv fra den eldste til den yngste søsteren eller broren i familien min. Jeg føler at dette gjør det til et bærekraftig valg for oss å handle her. En annen ting som imponerte meg var variasjonen av farger og stiler som Polarn O. Pyret har å tilby, noe som ga oss mange alternativer når vi handlet inn garderoben til ungene våre. På toppen av alt dette så var prisene overraskende rimelige spesielt med tanke på hvor holdbare klærne faktisk er. Alt i alt var opplevelsen vår hos Polarn O. Pyret fantastisk, og jeg vil definitivt anbefale dem hvis du leter etter barneklær av høy kvalitet .


Andre så også på