Pierre Robert Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Pierre Robert

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

P
Peyton Doyle
Jeg har nylig kjøpt undertøy fra Pierre Robert og jeg er svært fornøyd med kvaliteten og passformen. Det er klart at denne produsenten legger stor vekt på komfortable basisplagg for både kvinner, m...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Anmeldelse: Komfortable basisplagg fra Pierre Robert

  Jeg har nylig kjøpt undertøy fra Pierre Robert og jeg er svært fornøyd med kvaliteten og passformen. Det er klart at denne produsenten legger stor vekt på komfortable basisplagg for både kvinner, menn og barn. De har et bredt utvalg av treningstøy, undertøy, ullundertøy, sokker og strømpebukser av høy kvalitet. Jeg liker spesielt deres boxertruser som sitter godt på kroppen hele dagen uten å miste formen eller elastisiteten. Jeg verdsetter også det faktum at Pierre Robert bryr seg om miljøet når de produserer sine plagg. De benytter seg av økologisk bomull og tar i bruk hurtigtørkende materialer for å redusere vannforbruket under vaskeprosessen. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale dette merket til alle som ønsker å kjøpe undertøy eller andre basisplagg!


Andre så også på