Pierre Robert

Alle anmeldelser

Pierre Robert

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Pierre Robert

Undertøy er noe absolutt alle trenger, uansett kjønn, alder eller preferanser. Uansett hvilken sesong man har eller i hvilket land man bor, så må man ha undertøy og det er ekstremt viktig at det er av høy kvalitet med tanke på at dette er noe vi skal ha på nesten hele tiden. Hvordan kan vi vite om noe er av tilstrekkelig kvalitativt før vi har kjøpt det? Pierre Robert hevder å tilby høykvalitative løsninger som også har en rimelig pris. Hvordan kan du vite om du kan stole på butikken? Skal du først kjøpe og så finne ut at du ikke er fornøyd med kvalitet eller stoff? For å unngå dette og for å få bedre innsikt i pris-kvalitet-forholdet, kan du lese andre kunders reviews om Pierre Robert. Slik får du vite om kvaliteten, stoffene som brukes, leveransen og hvor fornøyd de andre kundene er før du bestemmer deg for om du ønsker å handle hos dem.

Om Pierre Robert
Pierre Robert er et norsk undertøymerke som også er representert i Sverige og Finland. De henter sin inspirasjon fra den skandinaviske livsstilen i kombinasjon men minimalismen, og tilbyr dermed bærekraftige og enkle løsninger både når det gjelder form, stil og farger. Samtidig harde som fokus å være miljøvennlige og har som mål å ta ansvar. Pierre Robert eier også merkene La Mote, Norlyn, Black Horse og Finnwear. De selger artiklene sine primært i daglivarekanalen og online. Og de utvikler undertøyet sitt slik, at det både er komfortabelt, billig, høykvalitativt og ikke minst bærekraftig og miljøvennlig.

Produkter og tjenester av Pierre Robert
Pierre Robert har et stort sortiment av ulike slags undertøy både for damer, menn og barn. Ved siden av undertøy tilbyr de også ulike slags sportsartikler som ulltrøyer, ull stilongs, singlets, topps og mer. Klærene de selger er organisert etter størrelse, farge, materiale og type. Nettsiden er lett oversiktlig. Når du har lagt inn bestillingen, tar det mellom 1 og 3 virkedager å få leveransen. Du kan velge enten Helthjem Express som koster 49 NOK, da får du varene levert hjem til deg med mindre det er snakk om store forpakninger som skal hentes hos nærmeste utleveringssted, eller Hent selv-leveransen som koster 59 NOK, da henter du varene selv. Man får fri frakt for alle bestillinger på mer enn 600 NOK. I alle tilfeller får man en SMS som gir en ytterligere informasjon om leveransen og evt. hentested. Hvis det viser seg at du ikke liker artiklene, har du rett til 30 dagers åpent kjøp som gjelder fra ordredatoen. Du kan returnere det som du ikke liker og da får du en tilbakebetaling så snart artiklene har ankommet varehuset.

Les anmeldelser av andre selskaper.

Erfaringer med Pierre Robert
Har du er erfaring med Pierre Robert som du ønsker å dele? Vi vil gjerne høre fra deg. Var du fornøyd med varene? Har du noe å si om kvaliteten? Gjerne del din erfaring med andre ved å skrive en anmeldelse om Pierre Robert sine produkter. Du kan fortelle om både positive og negative handleopplevelser. Har du noe å fortelle om leveransen, materialene eller kundesupporten deres? Noe du skulle advart folk mot eller anbefalt på det sterkeste. Ikke nøl med å skrive en anmeldelse. Takk for at du tar deg tid.