Philips Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Philips

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Caterina Nolan
Philips har levert tjenester som har gjort livet mitt enklere og mer behagelig. Jeg ble introdusert for deres produkter av en venn som hadde kjøpt Philips Hue Smart Lighting system. Etter å ha sett...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Enkel vei mot bedre teknologi - Anmeldelse av Philips

  Philips har levert tjenester som har gjort livet mitt enklere og mer behagelig. Jeg ble introdusert for deres produkter av en venn som hadde kjøpt Philips Hue Smart Lighting system. Etter å ha sett lysets uendelige muligheter, bestemte jeg meg for å utforske Philips sitt utvalg av produkter. Jeg var imponert over hvor mye variasjon det var innenfor Healthcare, Consumer Lifestyle og Lighting, og jeg endte opp med å kjøpe et par trådløse hodetelefoner fra dem. De var utrolig enkle å sette opp på min iPhone ved hjelp av Bluetooth funksjonen og kvaliteten på lyden er fantastisk! Det var også lett å finne frem til produktene jeg ønsket ved hjelp av nettsiden deres. Informasjonsnivået om hvert produkt er dyptpløyende og detaljert slik at kunden får god oversikt over hva de har tenkt å kjøpe. Alt i alt så kan jeg trygt anbefale Philips til andre mennesker som ser etter gode teknologiske løsninger. Det er tydelig at de bryr seg om kundenes komfort og brukervennlighet, noe som er sjeldent hos store teknologi-selskaper i dagens samfunn.


Andre så også på