Pen Store Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Pen Store

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

R
Rossie
Jeg har nylig kjøpt noen kunstmaterialer fra Pen Store og jeg er imponert over utvalget deres. Jeg fant alt jeg trengte til mitt neste prosjekt på nettsiden deres uten problemer, og sjekket ut enke...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Veldig fornøyd med opplevelsen!

  Jeg har nylig kjøpt noen kunstmaterialer fra Pen Store og jeg er imponert over utvalget deres. Jeg fant alt jeg trengte til mitt neste prosjekt på nettsiden deres uten problemer, og sjekket ut enkelt med rask levering som ble gjort i løpet av kort tid. Det beste med Pen Store var prisene. De hadde veldig konkurransedyktige priser som var mye lavere enn det jeg har funnet andre steder. Dette er spesielt viktig for meg siden jeg jobber med mange forskjellige materialer og trenger å holde kostnadene nede. Kundeservicen var også fantastisk. Jeg hadde noen spørsmål om bestillingen min etter at den ble sendt, så kontaktet kundesupport teamet via e-post, og fikk umiddelbar respons derfra både profesjonell og hyggelig. Oppsummeringsvis vil jeg si at Pen Store er et flott sted å handle for alle som leter etter kunstnermateriale eller hobbyprodukter. Utvalget er enormt, prisene rimelige, og servicen upåklagelig!


Andre så også på