Partyking Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Partyking

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Magnus Padberg
Jeg har nylig handlet hos Partyking, og jeg kan med glede si at det var en positiv opplevelse. Nettbutikken tilbyr et stort utvalg av fest- og karnevalstilbehør som dekker alle behovene jeg hadde f...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En feiende flott handleopplevelse hos Partyking

  Jeg har nylig handlet hos Partyking, og jeg kan med glede si at det var en positiv opplevelse. Nettbutikken tilbyr et stort utvalg av fest- og karnevalstilbehør som dekker alle behovene jeg hadde for å kunne hoste den perfekte festen. Bestillingen min ble raskt behandlet, og leveringen kom innen kort tid etter kjøpet. Jeg satte pris på at fraktkostnadene var rimelige også. Det som spesielt imponerte meg var kundeservice-teamet, de var hjelpsomme og kunnskapsrike når jeg trengte hjelp til å velge produkter eller løse eventuelle problemer. Alt i alt vil jeg anbefale Partyking til alle som planlegger å arrangere en fest! De har virkelig alt man trenger for å gjøre det uforglemmelig.


Andre så også på