Partyking

Alle anmeldelser

Partyking

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo SmarteGadgets
SmarteGadgets

Er du på jakt etter praktisk produkter innen hjemmeelektronikk? Eller kanskje noen morsomme duppeditter og gadgeter til deg selv eller som ga...

Partyking

Holder du på å arrangere en fest eller annen tilstelning og lurer på hvor du kan finne alt utstyret og tilbehøret du måtte trenge? Netthandel har gjort planleggingen og hverdagen vår mye mer effektiv når det kommer til shopping og det finnes mange ulike nettbutikker å velge mellom innen dette segmentet. Partyking er et eksempel på en slik nettbutikk, men hvordan finner du ut om de er til å stole på før du handler? På ReviewsBird deler vi informasjon om andre kunder sine erfaringer gjennom kundeanmeldelser slik at det er enkelt for deg å velge den beste butikken for deg!

Om Partyking
Partyking er et svensk selskap som selger ulike festartikler og annet tilbehør på nett. Selskapet ble opprettet i 2009 og har sitt hovedkontor i Gävleborg i Sverige. Selskapet er tilgjengelig i både Norge, Sverige, Danmark og Finland. I følge selskapet selv er deres visjon å bekjempe kjedsomhet gjennom å tilby de morsomste festartiklene og tilbehørsproduktene til alle begivenheter. Virksomheten ble grunnlagt av Joel Svensson. 

Produkter og tjenester av Partyking
Sortimentet til Partyking består av en rekke ulike festartikler og annet tilbehør. Hovedkategoriene som sortimentet er delt inn i er bartilbehør, festartikler, mat & drikke, karneval, gadgets og temaer. Du kan også sortere varene etter tilbudsvarer, nyheter og de mest populære artiklene. I oversikt over de mest populære varene finner du blant annet produkter som oppblåsbart badekar, gigantisk bamse, smarties, veggmontert barbjelle mm. Når du handler fra Partyking kan du vente deg en leveringstid på rundt 1-4 virkedager og en fraktpris på mellom 59-149kr. Du har automatisk 30 dager åpent kjøp på alle produkter, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge det fremstår som nytt, ubrukt og i sin originalemballasje. Dersom du ønsker å reklamere på et produkt som hadde feil eller mangler når du mottok det må du gjøre dette innen 14 dager fra mottaksdatoen. Du kan velge å betale ordren din med de vanlige betalingsmetodene som VISA og Mastercard, men også gjennom Klarna som igjen tilbyr deg å betale ordren via faktura, delbetaling eller utsettelse av betalingen. Før du gjennomfører en bestilling hos Partyking kan det være lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din. Du kan også samarbeide med selskapet gjennom deres Affiliate program som vil si at du kan tjene penger på å markedsføre produktene deres på dine egne kanaler. Hvis din markedsføring genererer salg for selskapet kan du motta kompensasjon for dette i form av betaling eller andre fordeler.

Komplimenter, klager og tips om Partyking
Har du handlet festartikler eller andre produkter fra Partyking? Da vil vi gjerne høre om din opplevelse! Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de beste og mest pålitelige nettbutikkene. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din erfaring. Si gjerne litt om kvaliteten på produktet, leveringstiden, kundeservicen eller annen informasjon som du tror kan være nyttig for andre som vurderer å handle fra Partyking.