OsloSkinLab Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

OsloSkinLab

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
April DuBuque
Jeg har nylig prøvd produktene til OsloSkinLab, og jeg er veldig fornøyd med mine erfaringer. Produkter fra denne merkevaren fokuserer på helhetlig hudpleie. Det som virkelig skilte seg ut for meg ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Oslo Skin Lab – Helhetlig Hudpleie

  Jeg har nylig prøvd produktene til OsloSkinLab, og jeg er veldig fornøyd med mine erfaringer. Produkter fra denne merkevaren fokuserer på helhetlig hudpleie. Det som virkelig skilte seg ut for meg var deres kollagenpulver: "The Solution". Dette produktet løfter virkelig huden min uten å tørke den ut eller gi en klebrig følelse. Jeg kan allerede merke en forskjell - mine fine linjer blir redusert etter kun noen få ukers bruk. Det beste med OsloSkinLab er at de tar sikkerhet seriøst - alle ingrediensene i produktene deres er kartlagt grundig og testet for mulige allergener. Dette gjør det trygt å bruke produkter selv om du har sensitiv eller utsatt hud. En annen ting jeg satte pris på var hvordan alt fra navn på produktet til bruksanvisninger ble tydelig kommunisert, slik at det ikke var tvil når det gjaldt hva som skulle brukes når og hvor mye. Igjen et bevis for hvor nøye dette firmaet ser ut til å være. Til slutt vil jeg si at hvis du leter etter et nytt trekk i din daglige hudpleierutine så bør du sjekk ut OsloSkinLab sine produkter! De gir ekstra glød samtidig som de passer perfekt inn i alle livsstiler.


Andre så også på