Ongoal Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Ongoal

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Shania Sipes
Jeg har nylig handlet på Ongoal, og jeg må si at jeg er mer enn fornøyd med tjenestene deres. Fra det øyeblikket jeg besøkte nettstedet deres, kunne jeg se bredden av utstyr som var tilgjengelig fo...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Ongå dit neste gang du oppgraderer spillopplevelsen din (Note: This review title is written in a play on words language format which may not make complete sense but it has been designed to be fun and memorable.)

  Jeg har nylig handlet på Ongoal, og jeg må si at jeg er mer enn fornøyd med tjenestene deres. Fra det øyeblikket jeg besøkte nettstedet deres, kunne jeg se bredden av utstyr som var tilgjengelig for innebandy og padel. Jeg var overrasket over å se valget av 100-vis av padlestativer! Men det beste av alt var muligheten til å få hjelp med utstyrsvalget mitt - dette tok bort all usikkerhet rundt hva slags produkter som ville passe meg best. Nettstedet deres hadde også gratis frakt hvis kjøpet oversteg 500 SEK, og i tillegg en gratis returtjeneste hvis produktene ikke passet eller møtte mine forventninger. Jeg trengte imidlertid ikke denne tjenesten da alle produktene kom etter bare noen få dager i posten. Alt i alt vil jeg anbefale Ongoal til alle som leter etter kvalitetsutstyr for både innebandy og padel. Med over 10 000 fornøyde kunder kan du være trygg på at du handler fra en solid leverandør.


Andre så også på