Onepiece NORDICS Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Onepiece NORDICS

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

V
Vern
Jeg nylig kjøpte en Onepiece NORDICS ensfarget onesie fra denne nettsiden og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse. Kvaliteten på stoffet var over all forventning, og det var så mykt mot huden a...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En koselig kjøpsopplevelse

  Jeg nylig kjøpte en Onepiece NORDICS ensfarget onesie fra denne nettsiden og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse. Kvaliteten på stoffet var over all forventning, og det var så mykt mot huden at det føltes som å ha på seg et kosete teppe. Onesien passet perfekt og sømmene var godt sydd sammen, uten noen løse tråder eller uryddige kanter. Nettstedets utforming gjorde det lett å finne nøyaktig hva jeg lette etter og bestillingsprosessen gikk glatt. Det var praktisk talt ingen ventetid for frakt samt at pakken kom innenfor den estimerte perioden - selv om jeg bor langt unna i Norge. Onepiece har definitivt klart å skape en kolleksjon av onesies som ikke bare gir deg god kvalitet, men også holder deg koselig og stilfull hele dagen! Jeg vil absolutt anbefale dette produktet til venner og familie!


Andre så også på