Norli

Alle anmeldelser

Norli

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo AliExpress
AliExpress

Selv om det fortsatt er vanlig å handle i fysiske butikker, kan vi ikke legge skjul på at det er mye lettere å handle via nett. D...

Logo Alibaba
Alibaba

Hvis du er på utkikk etter spesifike produkter, har du mange alternativer når det kommer til butikker hvor du kan få ta...

Logo Lekia
Lekia

Enten man liker det eller ikke så er det like greit å bare akseptere det, du kommer til å kjøpe leketøy en gang i d...

Logo Globaltools
Globaltools

Det å være dyktig med hendene føles som er noe som ikke er like populært som det en gang var. Kanskje er det heller ikke s...

Norli

Det å lese en god bok er noe som føles har blitt glemt litt bort. Hvorvidt det har med andre interesser som telefoner eller noe annet kan man ikke si sikkert, men folk leser generelt sett ikke like mye som før. Og det er jo synd, for både eldre bøker og litteratur, og nye bøker, er i svært høy kvalitet som fortjener å bli lest. Det er noe man gjorde mye av før, men det er litt mer problematisk i dag. Ikke at det ikke finnes bokhandeler, se bare på Norli for et godt eksempel på akkurat det! Vil du vite mer om den? Les vår anmeldelse, noe vi anbefaler deg uansett om du har erfaring med butikken eller ikke.

Hva du bør vite om Norli
Det er mye som er umiddelbart sjarmerende med denne butikken, først og fremst at den er norsk, og at den har overlevd giganter som Amazon. Det er vel noe de fleste av oss kan sette pris på, tross alt, og det er også noe som beviser at de har gjort noe riktig med hvordan de driver og hvordan de behandler sine kunder. Det er jo gode nyheter for deg, om du ikke har handlet der selv før, og kanskje ikke helt vet hva du får med den. Det er over 180 fysiske butikker av Norli rundt om i landet, i tillegg til deres nettbutikk så klart. Selskapet ble startet i 1999, noe som gir dem massevis med verdifull erfaring.

Om det er sånn at du kjøper på nettet, så har du alle de vanlige fordelene du er vant med sånn sett. Bare at det er klart, om du åpner pakken til en bok så er det vanskelig å returnere, da du allerede kan ha lest den før du sender den tilbake. Ta dog en god titt på vilkårene før du bestiller, så vet du hva du kan forvente.

Hva du får hos Norli
Da dette er en bokhandel, så er det naturlig nok bøker. Og da er det lydbøker, e-bøker og den vanlige varianten. Du kan lage en egen konto på siden om du vil det, hvor du kan lagre alle dine digitale versjoner for å gjøre det lettere for deg selv å ha oversikt. De har bøker i alle sjangre du liker, og de har også for skole og fagbøker om det er noe du trenger.

Norli selger også i andre kategorier, som spill, papir og kontor og en del andre. De har dekket et stort behov sånn sett, og vi kan jo rimeligvis anta at alt hjelper når man skal selge. De tjener tross alt ganske bra, og det er ikke bare via bøkene de har i sin katalog heller. Så ta en titt hos Norli for mer informasjon, og for å finne alt du trenger, uansett om det er bøker eller noe annet.

Har du kjøpt der selv? Har du noe å fortelle? Om du har så skriv til oss, la oss vite alt om det!