Nettavisen nettbutikk Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Nettavisen nettbutikk

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

P
Pearline
Jeg har nylig handlet hos Nettavisen nettbutikk, og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse der. Utvalget av varer på nettsiden er rikelig og variert, og jeg fant akkurat det jeg lette etter til e...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En positiv handleopplevelse hos Nettavisens Nettbutikk

  Jeg har nylig handlet hos Nettavisen nettbutikk, og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse der. Utvalget av varer på nettsiden er rikelig og variert, og jeg fant akkurat det jeg lette etter til en god pris. Nettstedet var enkelt å navigere og brukervennlig, noe som gjorde hele kjøpsprosessen smidig. Jeg satte spesielt pris på den raske leveringen; produktene mine ankom innen to virkedager etter bestillingen. Kundeservice svarte også raskt da jeg hadde noen spørsmål om bestillingen min, og de var hjelpsomme og profesjonelle gjennom hele kommunikasjonen. Samlet sett vil jeg absolutt anbefale Nettavisens nettbutikk for alle som leter etter et bredt utvalg av kvalitetsvarer til konkurransedyktige priser med utmerket kundeservice.


Andre så også på