Najell Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Najell

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Curt
Jeg har nylig kjøpt noen babyprodukter fra Najell, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min erfaring der. Deres fokus på å redefinere urban foreldreskap kommer tydelig frem i det tidløse desig...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En fantastisk handleopplevelse hos Najell

  Jeg har nylig kjøpt noen babyprodukter fra Najell, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min erfaring der. Deres fokus på å redefinere urban foreldreskap kommer tydelig frem i det tidløse designet og den holdbare kvaliteten av produktene. Det som imponerte meg mest var utvalget deres. De hadde alt jeg trengte for min lille en og mer! Jeg satte pris på hvor enkelt det var å finne akkurat det jeg trengte uten å bli bombardert med unødvendige valg eller informasjon. I tillegg til bredt utvalg, så følte jeg meg også ivaretatt av kundeservicen hos Najell. De ansatte var svært hjelpsomme når det kom til spørsmål om produktene deres, samt leveringstidspunktet mitt - noe som endret seg et par ganger grunnet mine personlige omstendigheter. Alt i alt vil Jeg anbefale Najell alle urbane foreldre som ønsker produkter som holder lenge både estetisk og kvalitetsmessig!


Andre så også på