Munnbind Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Munnbind

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Elsa Kling
Jeg kjøpte nylig vaskbare munnbind fra Munnbind og jeg er imponert! Bestillingen min ble levert raskt til postkassen min, akkurat som lovet på nettsiden deres. Det er en stor fordel å kunne vaske m...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Trygghet gjennom vaskbar skjerming: Vår anmeldelse av Munnbind

  Jeg kjøpte nylig vaskbare munnbind fra Munnbind og jeg er imponert! Bestillingen min ble levert raskt til postkassen min, akkurat som lovet på nettsiden deres. Det er en stor fordel å kunne vaske munnbindene mine etter bruk og vite at de holder seg effektive med 4 filtre inkludert. Jeg føler meg trygg når jeg har Munnbind på meg i offentlige områder. Det beste av alt er prisen - kun kr. 21,- per munnbind! Så ikke bare kan du beskytte deg selv og andre mot viruset, men du kan også spare penger samtidig. Merkelig nok ble produktet testet av Forsvarets forskningsinstitutt (FFI), så det gir meg ytterligere tillit til dette selskapet's produkter. Jeg vil absolutt anbefale å kjøpe fra Munnbind hvis du trenger et kvalitetsprodukt!


Andre så også på