Mspa Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Mspa

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

V
Vidal
Mspa leverte oppblåsbart boblebad som lovet og jeg er strålende fornøyd med produktet! Bestillingen min ble raskt behandlet og boblebadet ble levert hjem på døren min uten problemer. Jeg var impone...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Oppsummering: Anbefaler Mspa til alle

  Mspa leverte oppblåsbart boblebad som lovet og jeg er strålende fornøyd med produktet! Bestillingen min ble raskt behandlet og boblebadet ble levert hjem på døren min uten problemer. Jeg var imponert over hvor enkelt det var å sette opp, det hele tok bare noen få minutter. Boblebadet er laget av et slitesterkt materiale og har vært i bruk flere ganger allerede. Jeg liker spesielt godt de forskjellige massasjefunksjonene, noe som gir meg en fantastisk avslappende opplevelse etter lange arbeidsdager. Boblene spruter rundt meg og gir meg følelsen av å være på et eksklusivt spa-miljø – enda bedre fordi det faktisk står rett på terrassen min! Jeg vil absolutt anbefale Mspa til alle som vurderer å kjøpe et utendørsbadekar eller boblebad til sin egen eiendom. Produktene deres holder høy kvalitet, prisen er rimelig sammenlignet med andre merker og servicenivået under kjøpsprosessen var upåklagelig.


Andre så også på