Moods Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Moods

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Enola
Jeg har nylig kjøpt et produkt fra Moods og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min opplevelse. Det var enkelt å finne det jeg lette etter på nettsiden deres, og utvalget av herreklær var impone...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Anmeldelse: Inspirert menswear fra Moods

  Jeg har nylig kjøpt et produkt fra Moods og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min opplevelse. Det var enkelt å finne det jeg lette etter på nettsiden deres, og utvalget av herreklær var imponerende. Jeg ble også positivt overrasket over hvor fort produktet ble levert. Jeg liker ideen bak Moods - de skaper klær og historier inspirert av mennesker som tør å gjøre mer i livet sitt. Dette gir en følelse av at man ikke bare kjøper et plagg, men også en del av denne verdien. Det jeg spesielt likte med produktet mitt er kvaliteten. Stoffet føles solid og slitesterkt samtidig som det ser stilfullt ut. Passformen var perfekt for meg også. Totalt sett vil jeg anbefale Moods til alle menn som ønsker seg klær i høy kvalitet med mening bak designene sine!


Andre så også på