Mobilverkstedet Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Mobilverkstedet

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

L
Larue Lehner
Jeg har nylig besøkt Mobilverkstedet og jeg må si at det var en positiv opplevelse. Jeg hadde dessverre fått skader på min mobil, men etter å ha tatt kontakt med Mobilverkstedet ble jeg møtt av ven...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En positiv opplevelse hos et ledende verksted for mobile enheter

  Jeg har nylig besøkt Mobilverkstedet og jeg må si at det var en positiv opplevelse. Jeg hadde dessverre fått skader på min mobil, men etter å ha tatt kontakt med Mobilverkstedet ble jeg møtt av vennlige ansatte som tok seg god tid til å forklare hva som kunne gjøres med mobilen min. De ansatte er svært kunnskapsrike og virkelig opptatt av å gi best mulig reparasjonstjenester for alle typer mobile enheter uavhengig av merkevare eller størrelse. De utførte de nødvendige reparasjonene kjapt og effektivt til en overkommelig pris, noe jeg satte stor pris på. Det var fantastisk å se hvordan mobiltelefonen kom ut så god som ny etter reparasjonen! Jeg vil definitivt anbefale Mobilverkstedet til alle mine venner og bekjente, eller hvem som helst som ønsker rask og kvalitetsbevisst service når uhellet først inntreffer.


Andre så også på