Mobilverkstedet

Alle anmeldelser

Mobilverkstedet

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Mobilverkstedet

Har du behov for en ny mobiltelefon? Eller kanskje en reparasjon av din gamle? Det å reparere telefoner og lignende har vært en relativt kostbar affære, men nå finnes det en rekke rimeligere alternativer på nett. Mobilverkstedet er en nettbutikk som både selger nye og brukte mobiltelefoner og lignende, i tillegg til å utføre reparasjoner. Men hvordan kan du finne ut om dette er en trygg og pålitelig forhandler før du velger å handle fra de? Her på denne siden deler vi informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har erfaringer med Mobilverkstedet slik at det er enkelt for deg å finne ut om dette er en butikk som kan passe for deg!

Om Mobilverkstedet
Mobilverkstedet er en nettbutikk som utfører reparasjoner av mobiltelefoner i tillegg til å selge både nye og brukte telefoner, nettbrett og smartklokker. Selskapet ble etablert i 2007 av Raymond Wassengen i Sandefjord, Vestfold. Selskapet fokuserer både på privatkunder og bedriftskunder. I følge selskapet selv er de opptatt av god service og har derfor flere kunder som fortsetter å komme tilbake til de. I hovedsak reparerer selskapet Iphoner, Ipader og enkelte HTC og Samsung varianter. 

Produkter og tjenester av Mobilverkstedet
Hos Mobilverkstedet finner du et sortiment av ulike mobiltelefoner, både brukte og nye, i tillegg til nettbrett og smartklokker. Du kan også bestille reparasjoner av enkelt mobiltelefoner, nettbrett og tilbehør. De selger også andre tilbehør som mobildeksel, skjermbeskyttere, klokkereimer og ladestasjoner. Når du handler hos Mobilverkstedet kan du forvente en leveringstid på mellom 2-5 virkedager. Du har også 14 dagers åpent kjøp, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge varen fremstår i samme stand som når du mottok den. Fraktprisen ligger på mellom 69-178kr, avhengig av hvilken leveringsmetode du velger. Dersom du bestller en reparasjon hos Mobilverkstedet har du 12 måneders garanti, dette gjelder også for kjøp av deler. Alle prisene som er oppgitt på nettsiden inkluderer den Norske merverdiavgiften på 25%, og siden dette er en Norsk nettbutikk vil det heller ikke påbeløpe noen ekstra avgift for toll. De har også noe som kalles for mobilpant som vil si at du kan motta en gitt sum for å levere inn din gamle telefoner eller telefoner du ikke har bruk for. Hos denne nettbutikken kan du velge å betale via vanlig kortbetaling ved bruk av VISA og Mastercard, eller via faktura/delbetaling gjennom Collector Bank AB. Dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettbutikken kan det være lurt å se opp for en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din. 

Komplimenter, klager og tips om Mobilverkstedet
Har du handlet mobil eller annet tilbehør fra Mobilverkstedet? Eller har de utført en reparasjon på noen av dine enheter? Vi vil gjerne høre om din erfaring! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du sier litt om produktet du mottok, leveringstiden, servicen, kvaliteten eller annen informasjon du tror kan være verdifull for andre som vurderer å benytte seg av denne forhandleren.