Møbelringen Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Møbelringen

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Halvorson
Jeg har nylig besøkt Møbelringen og jeg må si at det var en positiv opplevelse. Jeg fant et stort utvalg av møbler og tilbehør til hjemmet der, alt sammen med konkurransedyktige priser. Det som vi...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Møbelringen: Stor variasjon og god service

  Jeg har nylig besøkt Møbelringen og jeg må si at det var en positiv opplevelse. Jeg fant et stort utvalg av møbler og tilbehør til hjemmet der, alt sammen med konkurransedyktige priser. Det som virkelig skiller seg ut for meg er kundeservicen jeg fikk. Personalet i butikken var hjelpsomme og vennlige fra start til slutt. De ga meg veiledning om produktene og svarte på alle mine spørsmål på en profesjonell måte. Jeg vil også nevne at nettsiden deres fungerer bra, slik at man kan finne produkter etter egen personlig smak. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med mitt besøk hos Møbelringen, og anbefaler butikken videre.


Andre så også på