MissFox Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

MissFox

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
McCullough
Jeg har akkurat kjøpt en rekke vintageklær fra MissFox, og jeg må si at jeg er utrolig imponert over kvaliteten på klærne. De 1950-talls- og 1920-tallsdraktene er spesielt fantastiske og får meg vi...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En imponerende shoppingopplevelse hos MissFox

  Jeg har akkurat kjøpt en rekke vintageklær fra MissFox, og jeg må si at jeg er utrolig imponert over kvaliteten på klærne. De 1950-talls- og 1920-tallsdraktene er spesielt fantastiske og får meg virkelig til å føle meg som om jeg har tatt en tur tilbake i tid. Plus Size-serien deres var også et stort pluss for meg, da det kan være vanskelig å finne vintageinspirerte klær i større størrelser andre steder. Jeg fant mange flotte alternativer hos MissFox. Jeg var litt skeptisk til bikiniene deres, men etter at jeg prøvde noen av dem, ble jeg positivt overrasket. De passet godt og føltes veldig komfortable på. Alt i alt var min opplevelse med MissFox veldig hyggelig. Produktene deres er av høy kvalitet og servicen var også god. Jeg vil definitivt handle igjen fra denne butikken.


Andre så også på