Micki Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Micki

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

K
Kristoffer
Jeg kjøpte nylig leker fra Micki og opplevelsen var fantastisk! Jeg ble veldig imponert av utvalget deres, ikke bare har de populære merker som Pippi, Bamse og Babblarna, men også deres egen serie ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Sannsynligvis den beste butikken noensinne

  Jeg kjøpte nylig leker fra Micki og opplevelsen var fantastisk! Jeg ble veldig imponert av utvalget deres, ikke bare har de populære merker som Pippi, Bamse og Babblarna, men også deres egen serie med trygge og morsomme leker for barn. Bestillingen var veldig enkel å gjennomføre på nettsiden deres. Den sikre betalingsprosessen og raske leveransen ga meg en følelse av trygghet. Da pakkene ankom, kunne jeg se at de hadde lagt mye omtanke i emballasjen for å beskytte produktene under transport. Da jeg åpnet pakkene, ble jeg enda mer begeistret over kvaliteten på lekene. De virket solide og holdbare - akkurat slik man ønsker at barneleker skal være. Barna mine elsket dem umiddelbart! Jeg vil absolutt anbefale Micki til andre foreldre som ønsker seg trygge, morsomme leker av god kvalitet til sine barn.


Andre så også på