Maxbo

Alle anmeldelser

Maxbo

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Byggmakker
Byggmakker

Er du glad i gjøre ting selv? Holder du for eksempel på å pusse opp hjemme og leter etter en nettbutikk som lar deg bestille mat...

Maxbo

Holder du på å pusse opp hjemme? Leter du etter en butikk der du kan finne alt du trenger av materialer og verktøy til ditt neste gjør-det-selv prosjekt? I dag kan du finne så og si alt du trenger på nett og det finnes flere byggevarekjeder som både selger varer på nett og i fysiske butikker. Maxbo er et eksempel på en slik butikk, men hvordan vet du om de er til å stole på før du handler? Les informasjon og anmeldelser fra tidligere kunder her på ReviewsBird!

Om Maxbo
Maxbo er en byggevarekjede som ble etablert i Norge i 1995 og har sitt hovedkontor i Oslo. I dag har selskapet over 60 varehus spredt over hele landet og en nettbutikk som leverer til hele Norge. I følge selskapet selv er de i dag en av Norges aller største kjeder innen sitt segment og per i dag har de rundt 1600 ansatte. Selskapets visjon er å tilby profesjonell veiledning som kan gi privatpersoner selvtilliten de trenger til å utføre ulike byggeprosjekter selv.

Produkter og tjenester av Maxbo
Maxbo er en forhandler av ulike byggevarer, redskap og andre artikler for hjemmet. På nettsiden deres kan du finne produkter som er delt inn i ulike varesegment som blant annet trelast og byggevarer, dør og vindu, verktøy, redskap og maskiner, interiør og gulv. Det har en egen side for tips og inspirasjon der du finner både bilder og artikler med forklaringer om hvordan du kan gjøre ting selv og hvordan du kan bruke produktene deres. Nettstedet har også en egen outlet side der du kan finne produkter som er nedsatt i pris. Når du handler fra nettbutikken til Maxbo kan du forvente en leveringstid på mellom 1-5 virkedager så lenge varene du har bestilt er på lager. Fraktprisen varierer etter hvilke varer du handler da prisen regnes ut etter både størrelse og vekt på forsendingen. Du har automatisk 14 dager angrerett på alle kjøp fra dette selskapet, noe som betyr at du i løpet av disse dagene kan returnere produktet så lenge det fremstår som nytt, ubrukt og i originalemballasjen. Maxbo har en egen kundeklubb som gir deg tilgang til eksklusive tilbud og som melder deg på et nyhetsbrev som vil sørge for at du vil motta jevnlige e-poster om blant annet nyheter, tilbud og kampanjer. For mer informasjon og inspirasjon så kan du også følge selskapet på sosiale medier som Facebook, YouTube og Instagram.

Komplimenter, klager og tips om Maxbo
Vi ønsker at denne siden skal være et sted som hjelper alle våre brukere med å finne frem til de beste og mest pålitelige nettbutikkene. Har du handlet fra Maxbo? Eller har du noen andre erfaringer med selskapet? Da setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse med din erfaring. Si gjerne litt om selve kjøpsopplevelsen, leveringstiden, kundeservicen eller annen informasjon som kan være til hjelp for andre som vurderer å handle fra denne nettbutikken for første gang. Din erfaring kan være svært verdifull for andre som leter etter informasjon om et selskap!