Masson Möbelmanufaktur Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Masson Möbelmanufaktur

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

B
Baylee
Jeg har nylig kjøpt utemøbler fra Masson Möbelmanufaktur, og jeg er veldig fornøyd med mitt kjøp. Deres håndlagde og høykvalitets utemøbler til en rimelig pris gjorde det virkelig verdt pengene min...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En perfekt match for uteservering - Min erfaring med Masson-Möbel

  Jeg har nylig kjøpt utemøbler fra Masson Möbelmanufaktur, og jeg er veldig fornøyd med mitt kjøp. Deres håndlagde og høykvalitets utemøbler til en rimelig pris gjorde det virkelig verdt pengene mine. Jeg satte særlig pris på deres konfigurasjonsalternativer som ga meg muligheten til å skreddersy møblene etter mine personlige preferanser og behov, da vi har en stor hage. Komplett bestillingsprosess var enkel og smidig, alt fra valg av produkter til fraktinformasjonen ble tydeliggjort i trinn for trinn instruksjonene. De leverte produktet raskt og effektivt uten noen problemer. Det var ingen tvil om kundeservicen hos Masson Möbelmanufaktur som alltid stod klare til å besvare spørsmålene mine når jeg trengte hjelp. Alt i alt vil jeg anbefale Masson Möbelmanufaktur for alle som ønsker å ha holdbare, stilige møblement til sin økonomi hele tiden.


Andre så også på