Massdrop Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Massdrop

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Carmel Rogahn
Jeg har nylig opplevd å kjøpe produkter fra Massdrop og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min erfaring. Nettstedet deres er fokusert på fellesskapet av lidenskapelige mennesker som ønsker å fi...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  "En vennlig anbefaling: Min erfaring med Massdrop"

  Jeg har nylig opplevd å kjøpe produkter fra Massdrop og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min erfaring. Nettstedet deres er fokusert på fellesskapet av lidenskapelige mennesker som ønsker å finne og følge interessene sine innen høykvalitets mekanisk tastatur og lydprodukter for lydfiler. Jeg elsker hvordan de tilbyr innovative produkter takket være den samlede visdommen til brukerne. Produktene jeg kjøpte var av topp kvalitet, noe som gjorde meg sikker på min beslutning om å velge Massdrop. I tillegg hadde nettstedet et bredt utvalg av valgmuligheter, slik at du kan finne hva du leter etter enkelt. Kundeservice var også fantastisk - alle spørsmålene mine ble raskt besvart og eventuelle problemer jeg møtte ble løst profesjonelt. Leveringstiden var rimelig også - ting kom tidsnok og i god stand. Alt i alt vil jeg helt klart anbefale Massdrop til noen som ser etter kvalitetsprodukter innenfor mekaniske tastaturer eller audioprodukter, sammen med flott kundeservice.


Andre så også på