MarineOnline.no Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

MarineOnline.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Sydni Lynch
Jeg har kjøpt båtutstyr fra MarineOnline.no og min erfaring med nettbutikken var veldig bra. Det var rask og enkel bestilling på nettsiden, og produktene jeg ønsket å kjøpe var tilgjengelige til en...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk handleopplevelse hos MarineOnline.no

  Jeg har kjøpt båtutstyr fra MarineOnline.no og min erfaring med nettbutikken var veldig bra. Det var rask og enkel bestilling på nettsiden, og produktene jeg ønsket å kjøpe var tilgjengelige til en rimelig pris. Jeg verdsatte også det store utvalget av merker som Lalizas, Viking, Barton, Garmin, Teleflex, Hella og mange flere. Dette gjorde at jeg hadde et bredt spekter av produkter å velge mellom for å finne det som passet best for meg. Leveringen var raske og effektive slik at jeg mottok produktene mine innen kort tid etter bestillingen ble plassert. Jeg er virkelig fornøyd med min opplevelse shopping hos MarineOnline.no.


Andre så også på