MarineOnline.no

Alle anmeldelser

MarineOnline.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

MarineOnline.no

Om sommeren er vi Nordmenn svært glade i å tilbringe mye tid på sjøen! Men det er en del produkter som må til for å være fullt utstyrt for båtlivet. I dag kan du finne alle produktene du trenger på nett, men hvordan finner du ut hva som er de beste forhandlerne? MarineOnline.no som selger en rekke båtutstyr på nett og her på denne siden kan du lese anmeldelser om andres opplevelser og erfaringer med dette selskapet for å finne ut om dette er en forhandler for deg! Her gjør vi det enkelt for deg å finne frem til de aller beste nettbutikkene

Om MarineOnline.no
MarineOnline.no ble etablert i 2013 og er et datterselskap av Marineudstyr.dk ApS som har eksistert siden 2010 og eier flere andre nettbutikker. Hovedkontoret til selskapet ligger i Danmark og har et sentrallager i Odense der alle produktene sendes fra. Visjonen til selskapet er å kunne tilby det beste utvalget innen båtutstyr til de beste prisene med raskt levering og godt humør. I følge selskapet selv er målet deres at du som kunne alltid skal være fornøyd når du handler hos de. 

Produkter og tjenester av MarineOnline.no
Hos MarineOnline.no selger de en rekke produkter til båt og fritid. Varene er sortert etter produktkategoriene sikkerhetsutstyr, rigg og dekkutstyr, elektrisk utstyr, motor og styring, innredning og pantry, diverse utstyr og vedlikehold. Du kan forvente å finne produkter som redningsvester, båtpresenninger, lykter og dekklys, rengjøringsmidler, innredning og mye mer fra en rekke kjente merkevarer. Selskapet mener å ha over 10.000 ulike produkter. Alle varene du kjøper fra dette selskapet blir sendt fra Danmark, men de lover at alle tillegg for toll blir dekket av dem og at momsavgiften er inkludert i prisene som er oppført på nettsiden. Når du handler varer fra MarineOnline.no ligger frakten på 95,95kr, men de tilbyr gratis frakt på alle ordrer der totalsummen overstiger 1500kr. Dette gjelder også for varer som sendes til Svalbard og Jan Mayen. Alle lagervarer sendes innen 5 virkedager og leveringstiden ligger på opptil 10 virkedager. Selskapet tilbyr også 24 måneders reklamasjonsrett på alle varer som er kjøpt fra de og du har også 30 dager bytterett. Du kan benytte deg av alle de vanlige betalingsalternativene som Visa og Mastercard, men også Klarna som gir deg mulighet til å betale via faktura og delbetaling. Det kan også være lurt å se opp for en eventuell rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din dersom du skal handle fra dette selskapet. 

Komplimenter, klager og tips om MarineOnline.no
For at du og alle våre lesere skal kunne finne frem til de aller beste nettbutikkene deler vi her informasjon og kundeanmeldelser om de ulike forhandlerne. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din erfaring dersom du har handlet varer fra MarineOnline.no. Si gjerne litt om leveringstiden - kom produktet til forventet tid? Kvaliteten - stod produktet til forventningene? Bestillingsprosessen - var det enkelt å gjennomføre en bestilling på nettsiden? Servicen og all annen informasjon du tenker kan være nyttig for andre.