Lumin Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Lumin

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

P
Paolo
Lumin er virkelig en game changer! Jeg har alltid hatt problemer med tørr og plagsom hud, men etter å ha prøvd produkter fra Lumin i noen uker nå føles ansiktshuden min endelig sunn og hydrert. Det...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Den nye standarden for menns hudpleie - Anmeldelse av Lumin

  Lumin er virkelig en game changer! Jeg har alltid hatt problemer med tørr og plagsom hud, men etter å ha prøvd produkter fra Lumin i noen uker nå føles ansiktshuden min endelig sunn og hydrert. Det beste av alt er at produktene er utrolig effektive, samtidig som de er enkle å bruke og rimelige. Jeg bruker deres Essential Skincare Set hver morgen og kveld, som tar seg av mine ulike hudproblemer på en veldig naturlig måte. Produktene lukter også utrolig godt uten å være overveldende. Jeg liker spesielt godt deres No-Nonsense Charcoal Cleanser fordi den fjerner smuss og oljeprodukter uten å tørke ut huden eller føre til irritasjon slik andre rensere jeg har prøvd har gjort. Produktene ble sendt raskt til meg etter bestillingen min, og pakken var omhyggelig innpakket. Kundeservicen var også fantastisk da jeg faktisk hadde et spørsmål om hvordan man skal bruke moisturizeren - representanten var vennlig og super hjelpsom! Samlet sett vil jeg absolutt anbefale Lumin til alle menn som ønsker sunnere ansiktshud!


Andre så også på