LovelyWholesale Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

LovelyWholesale

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Hal
Kjærlig kundeservice og trendy klær! Jeg ble positivt overrasket av min erfaring hos LovelyWholesale. Alt fra sidens design til deres massive utvalg av moteplagg imponerte meg. Deres to-delte sett,...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En trendsetter-butikk!

  Kjærlig kundeservice og trendy klær! Jeg ble positivt overrasket av min erfaring hos LovelyWholesale. Alt fra sidens design til deres massive utvalg av moteplagg imponerte meg. Deres to-delte sett, kjoler, jeans og sko var alle hyggelig priset og laget med god kvalitet. Jeg hadde noen spørsmål om størrelser før jeg fullførte bestillingen, så jeg kontaktet kundestøtte via e-post. De svarte raskt på mine spørsmål, så jeg følte at tjenesten var personlig selv om det var online shopping! Jeg mottok bestillingen i tide som forventet og pakken kom pent pakket inn - alt uten feil eller mangler. Produktene passet perfekt takk til de gode størrelsesanbefalingene på nettsiden. Jeg vil definitivt fortsette å handle hos LovelyWholesale fordi de har rimelige prisalternativer og up-to-date motekolleksjoner sammen med en fantastisk kundeopplevelse.


Andre så også på