Lookfantastic

Alle anmeldelser

Lookfantastic

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo AliExpress
AliExpress

Selv om det fortsatt er vanlig å handle i fysiske butikker, kan vi ikke legge skjul på at det er mye lettere å handle via nett. D...

Logo Glossybox
Glossybox

Liker du sminke? I såfall er du ikke alene! Vi finner i dag en hel rekke ulike kosmetiske produkter som du kan bruke, men hvor kan du få...

Logo Gents
Gents

Det å ta vare på kroppen, huden og håret er ikke noe som er forbeholdt til bare kvinner. Det er noe som har vært en liten m...

Logo Schutz-shoes
Schutz-shoes

Hva man har på seg på føttene er veldig viktig for veldig mange. Man skulle nesten antatt at det egentlig ikke burde være ...

Lookfantastic

Skjønnhet er i aller høyeste grad subjektivt, men det er fortsatt noe som er viktig for de aller fleste. Det er noe veldig mange legger vekt på, om enn i forskjellige former. Det er jo det fine med det, at det er en så stor variasjon, og det ser man blant annet på skjønnetsutvalget man får i butikker også. Det er store sortiment som er laget for å passe enhver type menneske, uansett hva slags behov som måtte finnes. Bare se på hva Lookfantastic tilbyr deg, så forstår du fort hva vi snakker om her. Uansett om det er en butikk du har erfaring med eller ikke, så oppfordrer vi deg til å ta en titt på vår anmeldelse for mer informasjon. Kanskje vi kan hjelpe deg med å finne en flott ny skjønnhetsbutikk?

Hva du bør vite om Lookfantastic
Sminke og skjønnhet er noe som er populært verden over, og Lookfantastic er et engelsk selskap. Men det er vel riktigere å si at det i stor grad er et multinasjonalt selskap, med tanke på alle de forskjellige landene de selger i. Norge er bare et av dem, så vi er heldige sånn sett. For det er tydelig at dette er et veldig populært selskap, som oppriktig talt har gjort mye riktig med tanke på hva de selger og hvor bra det er å være kunde der. Det er vel strengt tatt slike ting man ønsker å legge vekt på, og da er dette definitivt en veldig god butikk.

Så hjelper det at de blant annet har gratis frakt for bestillinger over 1000 kroner, selv om lageret ikke er i Norge. Det er også en rekke andre fordeler, og gode vilkår, og blir du medlem der så er det jo enda bedre. Det er så klart opp til deg, men da har du i det minste valget.

Hva du kan kjøpe hos Lookfantastic
Det er jo ikke noe revolusjonært med det Lookfantastic tilbyr, for det holder bare å ta en titt på kategoriene. Da vil du se hårpleie, hudpleie, sminke, elektronikk, kroppspleie, og de har til og med en kategori for menn. Den er riktignok ikke like bred og dyp som utvalget for kvinner, men den finnes i det minste, og det er mye fint man kan kjøpe til sin partner om man vil det.

Men det er ingen tvil om at fokuset er på kvinner, og da har du alt du trenger. Både for å korrigere, sminke, skjule, ordne, fikse og alt annet som man trenger. Det er imponerende og det er veldig mange kjente varemerker på plass også for å gjøre det enda lettere å finne frem.

Alt dette forklarer mye av årsaken til deres suksess, og hvorfor dette er en fin butikk for den slags handel. Vi antar at det er mange nordmenn som har handlet der, og om du er en av dem vil vi vite mer om det. Er du fornøyd med din opplevelse, eller har du noe å utsette på det?