Lindex

Alle anmeldelser

Lindex

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Gina Tricot
Gina Tricot

Er du på jakt etter ny butikk for dameklær på nett? Dameklær er kanskje en av de aller største varegruppene på...

Logo NA-KD
NA-KD

Ser du etter en ny butikk der du kan handle trendy og fine klær på nett? I dag har netthandel gjort det mye enklere å finne alt m...

Logo Stayhard
Stayhard

Flere og flere handler nå alt av klær og tilbehør på nett, og antall forhandlere øker stadig. Det kan være b&...

Logo Nelly
Nelly

Klær er noe vi stadig har behov for og noe som mange er opptatt av. Er du på jakt etter noe nytt og spennende til garderoben din? &Osla...

Lindex

Å handle klær i fysiske butikker kan ofte være både slitsomt og tidkrevende. Derfor er det svært praktisk at vi nå har muligheten til å handle alt vi trenger på nett. Likevel kan det være vanskelig å velge nettbutikk da det finnes et enormt utvalg innen dette segmentet. Vi har derfor laget en oversikt over klesbutikker med både informasjon og anmeldelser fra andre kunder slik at du enkelt kan finne frem til den rette butikken for deg. Se hva andre kunder sier om selskap som for eksempel Lindex her på ReviewsBird!

Om Lindex
Lindex er opprinnelig et svensk moteselskap som selger varer innen ulike produktkategorier både i fysiske butikker og på nett. Selskapet ble opprettet i 1954 av Bengt Rosell og Ingemar Boman og har sitt hovedkontor i Gøteborg i Sverige. Siden oppstarten har selskapet fortsett å ekspandere og er i dag til stede i flere europeiske land som blant annet Norge, Russland og Tsjekkia. I følge selskapet selv er de i dag en av Europas ledende motekjeder og har som mål å tilby et bredt sortiment av høy kvalitet til en konkurransedyktig pris.

Produkter og tjenester av Lindex
Lindex selger både klær og andre produkter for kvinner og barn. Sortimentet deres er delt inn i hovedkategoriene dame, undertøy, barn, baby og skjønnhet. I kategorien skjønnhet vil du finne varer som kosmetikk og andre pleieprodukter. Når du handler fra denne nettbutikken kan du forvente en leveringstid på mellom 2-6 virkedager. Dersom ordren din er på, eller over, et beløp på 249kr vil bestillingen sendes fraktfritt. På ordrer under dette beløpet vil det komme et tillegg på 39kr. Du kan også velge å hente bestillingen din i en av selskapets fysiske butikker, en tjeneste som også er gratis. Du har automatisk 60 dager angrerett på alle kjøp fra denne nettbutikken, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge det fremstår som nytt, ubrukt og i originalemballasjen. Du kan velge mellom å sende varen i retur via post, eller å returnere varen i en av deres fysiske butikker. Dersom du ønsker å holde deg oppdatert på nyheter, kampanjer og tilbud fra Lindex så kan du melde deg på et nyhetsbrev. Et slikt nyhetsbrev vil sørge for at du vil motta jevnlig informasjon om dette og mer på e-post. Det er også mulig å bli en samarbeidspartner av selskapet gjennom deres Affiliate program, noe som betyr at du kan tjene penger på å markedsføre produktene deres i dine egne kanaler.

Komplimenter, klager og tips om Lindex
Vi ønsker at denne siden skal gjøre det så enkelt som mulig for alle våre lesere å finne frem til de aller beste nettbutikkene. Har du handlet varer fra Lindex? Da vil vi gjerne høre om din opplevelse! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse med din erfaring med blant annet leveringstiden, kvaliteten, produktet, kundeservicen eller annen informasjon som du tror kan være til nytte for andre brukere som vurderer å handle fra dette selskapet.