Lilleba Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Lilleba

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

L
Laila
Jeg har nylig handlet hos Lilleba og jeg må si at jeg er svært fornøyd med produktene deres. Plaggene er laget av utrolig myke materialer som virkelig føles gode mot huden. Jeg kjøpte både nattøy o...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Positiv opplevelse hos Lilleba

  Jeg har nylig handlet hos Lilleba og jeg må si at jeg er svært fornøyd med produktene deres. Plaggene er laget av utrolig myke materialer som virkelig føles gode mot huden. Jeg kjøpte både nattøy og sengetøy, og begge deler var like behagelige å ha på seg. En ting som virkelig stakk ut for meg var kvaliteten på produktene. Selv etter flere vask var de fortsatt like myke og holdbare som da jeg først fikk dem. Jeg setter også pris på at merket fokuserer på velvære og komfort når de lager klærne sine. Nettstedet deres hadde god informasjon om størrelser, materialer og pleieinstruksjoner, noe som gjorde det enkelt for meg å velge riktig størrelse og ta godt vare på plaggene mine. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Lilleba til alle som leter etter behagelige klær i høy kvalitet!


Andre så også på