Lightshop Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Lightshop

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

N
Nigel Weber
Jeg nylig kjøpte en lampe fra Lightshop, og jeg må si at det var en enkel og smidig opplevelse. Fra start til slutt var alt rett fram og uten problemer. Jeg verdsatte spesielt deres store utvalg av...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En problemfri shoppingopplevelse hos LightShop!

  Jeg nylig kjøpte en lampe fra Lightshop, og jeg må si at det var en enkel og smidig opplevelse. Fra start til slutt var alt rett fram og uten problemer. Jeg verdsatte spesielt deres store utvalg av lamper som gjorde det lett å finne den perfekte lampen for mitt hjem. Det beste med min shoppingopplevelse hos Lightshop var hvordan de gjorde ting så lettvint. Betaling og fraktprosessen var helt ukomplisert, noe som betyr mye når man er på jakt etter ny belysning til hjemmet sitt. Alt i alt ville jeg anbefale Lightshop til alle som ønsker seg enkle løsninger når de skal handle belysningsprodukter på nettet!


Andre så også på