Lensit

Alle anmeldelser

Lensit

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Lensit

Kontaktlinser er en forbruksvare stadig flere har bruk for, og noe som ingen ønsker å gå tom for. I en travel hverdag kan det være vanskelig å få tid til å reise til en butikk for å handle linser, noe som har ført til at flere og flere velger å handle kontaktlinsene sine på nett. Lensit er en forhandler av kontaktlinser på nett, men hvordan finner du ut om dette er en trygg og god forhandler for deg? Her på denne siden deler vi erfaringer og kundeanmeldelser fra andre som allerede har handlet hos Lensit for at du enklest mulig skal kunne vurdere og dette er den rette butikken for deg!

Om Lensit
Lensit ble startet av Nordmannen Stein Inge Svendsen fra Haugesund i 2009, med noen av pengene han fikk tilgang til da han solgte flere næringsbygg i Haugesund området. Når Svendsen skulle avgjøre hvilke produkt han ønsket å satse på innen netthandel så han etter varer med høy grad av gjensalg, og det var dette som gjorde at han valgte å satse på kontaktlinser. Selskapet vokste raskt og med god fortjeneste og etter en femårsperiode med drift bestemte Svendsen seg for at han ønsket å selge nettbedriften. 100% av selskapet ble derfor solgt til Berlin baserte Mister Spex i Tyskland, som fortsatt eier selskapet i dag. 

Produkter og tjenester av Lensit
Hos Lensit kan du handle alle ulike varianter av kontaktlinser og væske. Du finne produkter som dagslinser, månedslinser, ukeslinser, døgnlinser, toriske linser, progressive linser og fargelinser. Toriske linser er kontaktlinser som er tilpasset skjeve hornhinner, en tilstand der hornhinnene er mer ovale og asymmetriske enn den normale runde formen. I tillegg til kontaktlinser selger de også ulike varianter av linsevæske som All-In-One linsevæske, Peroksid-løsninger, saltvannsløsninger og komfortdråper. Produktene selskaper fører kommer fra kjente merkevarer innen denne kategorien som blant annet Air Optix, Biofinity, ProClear og MyDay. Når du handler hos Lensit har du 90 dagers full returrett som vil si at du står fritt til å returnere produktet i denne perioden så lenge varen fremstår som ny, uåpnet og i originalemballasjen. Lensit sender alle ordrer med posten og den normale leveringstiden ligger på mellom 2-3 virkedager. Selskapet er også Trygg e-handel sertifisert som vil si at de følger gitte regler og retningslinjer for varehandel på nett, og at de ivaretar dine rettigheter som forbruker på en forsvarlig måte. Dersom du ønsker å handle fra denne nettbutikken kan det være lurt å se hvilke kampanjer de har gående og etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din. Dersom du har spørsmål kan du henvende deg til deres kundeserviceavdeling mellom 09.00-15.00 mandag til torsdag, og 09.00-14.00 fredag.

Komplimenter, klager og tips om Lensit
Har du erfaring med å handle kontaktlinser fra Lensit? Da vil vi gjerne høre om din opplevelse! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du forteller litt om leveringstiden, produktet, kvaliteten, servicen eller annen informasjon som kan være verdifull for andre lesere når de skal avgjøre om de ønsker å handlene linsene sine fra Lensit!