Lekmer Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Lekmer

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Chadrick Larson
Jeg har nylig handlet fra Lekmer og jeg må si at jeg ble imponert over utvalget av leker, barneklær og babyprodukter fra kjente varemerker. Alt var organisert på en oversiktlig måte slik at det var...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk Kundeservice hos Lekmer

  Jeg har nylig handlet fra Lekmer og jeg må si at jeg ble imponert over utvalget av leker, barneklær og babyprodukter fra kjente varemerker. Alt var organisert på en oversiktlig måte slik at det var lett å finne frem til det jeg trengte. Jeg la merke til at nettstedet hadde gode priser sammenlignet med andre butikker som selger lignende produkter. Produktene var også av høy kvalitet, de så ut som om de ville holde lenge. Kundeservicen deres er fantastisk! Jeg hadde noen spørsmål om et produkt før jeg bestilte og kontaktskjemaet mitt ble besvart umiddelbart. De ansatte tok seg god tid for å hjelpe meg med mine bekymringer. Leveringen min kom raskere enn forventet, noe som gjorde meg ekstra fornøyd. Varene var i perfekt stand og pakket på en ordentlig måte. Alt i alt vil jeg definitivt handle her igjen når jeg trenger leker eller babyprodukter! Tusen takk Lekmer for din utrolige kundeopplevelse!


Andre så også på