Lekia

Alle anmeldelser

Lekia

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo AliExpress
AliExpress

Selv om det fortsatt er vanlig å handle i fysiske butikker, kan vi ikke legge skjul på at det er mye lettere å handle via nett. D...

Logo Alibaba
Alibaba

Hvis du er på utkikk etter spesifike produkter, har du mange alternativer når det kommer til butikker hvor du kan få ta...

Logo Globaltools
Globaltools

Det å være dyktig med hendene føles som er noe som ikke er like populært som det en gang var. Kanskje er det heller ikke s...

Logo Norli
Norli

Det å lese en god bok er noe som føles har blitt glemt litt bort. Hvorvidt det har med andre interesser som telefoner eller noe annet ...

Lekia

Enten man liker det eller ikke så er det like greit å bare akseptere det, du kommer til å kjøpe leketøy en gang i ditt liv. Kanskje er det for ditt eget bar, barna til venner, eller nevø eller niese. Men det kommer til å skje, så hvorfor ikke gjøre seg kjent med det så tidlig som mulig. En butikk som Lekia har som oftest alt du behøver, så om du ikke har så mye erfaring med innkjøp av leketøy, så kan du lese vår anmeldelse. Da vil du få infoen du behøver, så kan du sove litt tryggere i viten at når den dagen kommer når du skal kjøpe leketøy, så vet du i det minste om Lekia! Les videre her for mer!

Hva du bør vite om Lekia
Skal du først kjøpe noe til barn så vil du stole på butikken. Det er viktig, for kan du stole på butikken så kan du nesten automatisk også stole på produktene som selges der. Sånn sett er Lekia en veldig pålitelig butikk som gir deg alt du behøver når det gjelder slike ting, og finnes over hele Norge. De har nemlig også fysiske butikker, i tillegg til deres nettbutikk. Selve selskapet er svensk, og ble startet i 2009. At selskapet har vokst såpass mye på så kort tid sier veldig mye om dem, og hva du som kunde kan forvente. Det er viktig å sette høye forventninger, og det virker virkelig som at Lekia oppfyller alle krav som man måtte ha. Og det er perfekt!

Du har muligheten til å velge mellom frakt til butikk, slik at du henter i butikken, eller frakt levert hjem. Om du vil så kan du alltids bare besøke butikken fysisk, og finne det du behøver der. Det er fleksibelt altså, noe moderne norske kunder liker.

Hva du kan kjøpe
Et selskap med navn Lekia sier veldig mye om seg selv bare ved navnet. Du får muligheten til å kjøpe leketøy og utstyr til barn og baby helt opp til tenårene. Det er en veldig god kombinasjon av ting som man finner, og de selger kjente varemerker slik at du vet du får det som er populært. For gud nåde deg om man skulle kjøpe feil, og leken man kjøper ikke er den tidsriktige, eller ikke har riktig farge. Da er det verdens verste gave man har kjøpt. Hos Lekia er ikke det et problem, først og fremst på grunn av produktutvalget, men også at du har returrett, så klart!

Prisene du finner der er i henhold til hvilket merke du kjøper. Skal du kjøpe Lego så koster det litt mer enn om du kanskje kjøper Duplo, for å si det sånn. Men det er det jo verdt, så ta en titt, det vil du nok ikke angre på.

Har du handlet hos Lekia? Fortell oss gjerne mer om det via kontaktskjemaet så hjelper du både oss og våre lesere. Og det ville jo vært veldig snilt av deg!