Lekia Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Lekia

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Mohr
Jeg har nettopp kjøpt noen leker fra Lekia og min erfaring var strålende! De hadde et stort utvalg av merkevarer samt deres egne Lekia-varer til rimelige priser. Jeg ble spesielt imponert over kval...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En fantastisk opplevelse hos Lekia

  Jeg har nettopp kjøpt noen leker fra Lekia og min erfaring var strålende! De hadde et stort utvalg av merkevarer samt deres egne Lekia-varer til rimelige priser. Jeg ble spesielt imponert over kvaliteten på lekene, alt fra farger til materialet brukt. Kundeservicen var også veldig hjelpsomme med å svare på mine spørsmål og gi råd om hvilket produkt som passer best for mitt barn. Leveringstiden var også bra, pakkene kom godt pakket inn uten skader. Min datter elsket alle de nye lekene sine og det gjorde meg glad å se hvor mye hun koste seg med dem. Jeg anbefaler virkelig å handle hos Lekia hvis du vil ha et bredt utvalg av gode kvalitetsleker til en rimelig pris!


Andre så også på