Lanna Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Lanna

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Houston
Jeg er veldig fornøyd med mine kjøp hos Lanna. De tilbyr et fantastisk utvalg av skandinavisk design og interiør, fra både nye og etablerte designere og merker. Jeg fant alt jeg trengte for å gi hj...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En elegant stil med Lanna

  Jeg er veldig fornøyd med mine kjøp hos Lanna. De tilbyr et fantastisk utvalg av skandinavisk design og interiør, fra både nye og etablerte designere og merker. Jeg fant alt jeg trengte for å gi hjemmet mitt den stilige og moderne stilen jeg ønsket. Produktene er av høy kvalitet, vakre og funksjonelle på samme tid. Kundeservicen var også utmerket - de ansatte var hjelpsomme i å finne riktig produkt for mine behov, og ga meg gode råd om hvordan jeg skulle style dem sammen. Alt i alt hadde jeg en flott opplevelse hos Lanna, og vil definitivt komme tilbake for flere innkjøp!


Andre så også på