Kvalitetstid Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Kvalitetstid

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

V
Vida
Jeg har nylig handlet produkter fra nettbutikken Kvalitetstid, og jeg må si at jeg er imponert over deres utvalg av kvalitetsprodukter. Fra spill til møbler og parasoller, var alt håndverksmessig u...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En utmerket opplevelse hos Kvalitetstid

  Jeg har nylig handlet produkter fra nettbutikken Kvalitetstid, og jeg må si at jeg er imponert over deres utvalg av kvalitetsprodukter. Fra spill til møbler og parasoller, var alt håndverksmessig utført og laget av miljøvennlige materialer som kan vare i mange år. Det var enkelt å navigere på nettsiden deres, med god produktbeskrivelse og bilder. Jeg satte også pris på den raske leveransen av produktene mine. Et annet pluss med Kvalitetstid var kundeservicen – ved to anledninger hadde jeg spørsmål om produktene mine og begge gangene fikk jeg svar raskt fra deres hjelpsomme team. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Kvalitetstid for alle som ser etter kvalitetsprodukter, bærekraftighet og fantastisk kundeservice!


Andre så også på