Kule-sokker Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Kule-sokker

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Mann
Jeg har nylig handlet på Kule-sokker.no og jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt. Utvalget av sokker med dyremotiver var imponerende, og det var vanskelig å velge bare én favoritt. Jeg til slutt en...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastiske dyresokker fra Kule-sokker.no

  Jeg har nylig handlet på Kule-sokker.no og jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt. Utvalget av sokker med dyremotiver var imponerende, og det var vanskelig å velge bare én favoritt. Jeg til slutt endte opp med et par sokker som hadde kattesilhuetter på seg. Bestillingen gikk glatt, og jeg fikk en e-postbekreftelse umiddelbart etter at jeg hadde fullført bestillingen min. Sokkene mine ankom i posten raskt etterpå, og de så nøyaktig ut som bildet online. De var også behagelige å ha på foten. Det er tydelig at Kule-sokker.no bryr seg om kundene sine ved å tilby unike produkter av høy kvalitet og god service! Jeg kommer helt sikkert til å handle der igjen i fremtiden.


Andre så også på