Krimklubben Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Krimklubben

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

R
Roel Doyle
Jeg kjøpte nylig medlemskap i Krimklubben og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min så langt. Det har virkelig levd opp til sitt navn som "spenningens mester". De tilbyr et bredt sp...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Krimelskere vil elske dette samarbeidet

  Jeg kjøpte nylig medlemskap i Krimklubben og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min så langt. Det har virkelig levd opp til sitt navn som "spenningens mester". De tilbyr et bredt spekter av krimbøker, fra barske og spennende historier til farlige og forførende bøker med stil. Jeg liker hvordan klubben gir utvalgte anbefalinger hver måned, slik at du alltid har noe nytt å se frem til. Medlemsskapet inkluderer også eksklusive intervjuer med forfattere og muligheter for å delta i diskusjonsgrupper om ulike bøker. Men det beste av alt er det fantastiske fokuset på samfunnsansvar. Krimklubben engasjerer seg i å styrke lokalsamfunnene gjennom donasjon av litteratur, velgjerningsprosjekter og grunnleggende undervisningstiltak. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Krimklubben hvis du er en fan av kriminalromaner eller bare ønsker å dykke ned i sjangeren.


Andre så også på