Knittingroom Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Knittingroom

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

R
Rosie
Jeg vil gjerne ta et øyeblikk til å dele min fantastiske opplevelse med Knittingroom. Som en lidenskapelig håndarbeider var jeg på utkikk etter garn av høy kvalitet og var glad da jeg kom over dett...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk utvalg og tjeneste

  Jeg vil gjerne ta et øyeblikk til å dele min fantastiske opplevelse med Knittingroom. Som en lidenskapelig håndarbeider var jeg på utkikk etter garn av høy kvalitet og var glad da jeg kom over dette nettstedet. Det som virkelig skiller seg ut for meg er det store utvalget av både strikkegarn og heklegarn, samt pinner og heklenåler. Ikke bare hadde de alle typer garn jeg kunne ønske meg, men de hadde også et bredt spekter av farger å velge mellom. Jeg satte også pris på at de hadde et godt antall oppskrifter tilgjengelige for inspirasjon. Tjenesten var ekstremt rask og effektiv, med min bestilling som ble levert i løpet av noen få dager. Kvaliteten på garnet er også fantastisk; mykt, holdbart og enkel å jobbe med. Alt i alt kan jeg si at mitt kjøp fra Knittingroom har vært en svært positiv opplevelse!


Andre så også på