Knittingroom

Alle anmeldelser

Knittingroom

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Knittingroom

Vi nordmenn har lang tradisjon for å være glad i håndarbeid, og det er fortsatt svært populært med hobbyer som strikking og hekling. Ser du etter en nettbutikk hvor du kan finne alt du trenger av garn og utstyr til håndarbeidet? Knittingroom er en nettbutikk med stort utvalg innen dette segmentet, men hvordan finner du ut om dette er en butikk som passer for deg? Her deler vi informasjon og kundeanmeldelser fra andre som allerede har kjennskap til denne butikken slik at du enkelt kan vurdere om dette er en trygg og pålitelig forhandler du ønsker å benytte deg av.

Om Knittigroom
Knittingroom er et selskap som selger håndarbeidsutstyr og tilbehør på nett. Selskapet ble etablert i 2010 og er et søsterselskap av Ateljé Margaretha, som er en av Nordens ledende forhandlere innen håndarbeid og broderi. I dag er Knittingroom aktive i Sverige, Danmark, Finland og Norge. I tillegg til nettbutikker har Knittingroom også en katalog som sendes ut en gang i året. Knittingroom står også bak det de sier er Nordens største strikke- og hekleklubb som ble startet i 2012 med navnet Club Knittingroom. 

Produkter og tjenester av Knittingroom
Hos Knittingroom finner du et stort utvalg av produkter knyttet til håndarbeid. De største produktkategoriene de fører er garn, broderiutstyr og tilbehør, hobbyartikler og strikke- og hekleoppskrifter. Du finner også produkter som knapper, reisevesker for håndarbeidsutstyret og broderidesign som du kan lage selv. Når du handler hos Knittingroom tilbyr de gratis frakt for ordrer på, eller over 699kr. Du kan også bli medlem av deres Club Knittingroom og vil da motta fordeler som gratis frakt og retur på alle varer uansett ordresum. Du får også tilgang til en mønsterbank som inneholder en rekke strikke- og heklemønster. Du har automatisk 14 dager angrerett på alle kjøp hos dette selskapet, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å sende varene i retur så lenge produktene fremstår som nye, ubrukte og i originalemballasjen. Knittingroom er også Trygg e-handel sertifisert som betyr at de følger gitte regler og retningslinjer for varehandel via nett, og at de ivaretar dine rettigheter som forbruker på en ansvarlig måte. Alle prisene på nettsiden er inkludert den Norske merverdiavgiften på 25% og siden dette er en Norsk nettbutikk vil det heller ikke komme noen tillegg for toll. Leveringstiden på ordrer fra Knittingroom ligger på mellom 2-4 virkedager, men kan ta noe lenger ved stor etterspørsel eller i høysesonger. Husk å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettbutikken. 

Komplimenter, klager og tips om Knittingroom
Har du benyttet deg av noen av tjenestene eller produktene til dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse og erfaring med knittingroom. Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for alle våre lesere å finne frem til de beste nettbutikkene. Fortell gjerne litt om hele bestillingsprosessen (leveringstid, kvalitet, produkt, service) og annen relevant informasjon.