Kilands Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Kilands

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Marvin
Jeg kjøpte et teppe fra Kilands og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Det var utrolig enkelt å finne det perfekte teppet for rommet mitt på deres nettside. De har et stort utvalg av mange f...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Teppekjøp hos Kilands

  Jeg kjøpte et teppe fra Kilands og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Det var utrolig enkelt å finne det perfekte teppet for rommet mitt på deres nettside. De har et stort utvalg av mange forskjellige typer tepper i alle prisklasser. Jeg følte at jeg hadde god kontroll over alt jeg så på og kunne sortere etter farge, størrelse, materiale og mer. Da jeg endelig bestemte meg for teppe, gikk bestillingen raskt og smidig gjennom systemet deres. Jeg ble også glad da jeg så at fraktkostnadene var veldig rimelige - spesielt siden de sender til hele Norge! Da teppet ankom bare noen få dager senere, ble jeg positivt overrasket over kvaliteten på produktet! Teppet var mykt å gå på og virket robust nok til å tåle slitasje i flere år fremover. Fargene stemte nøyaktig med hva som sto beskrevet på nettsiden også. Alt i alt vil jeg si at kjøpet mitt hos Kilands var både vellykket og hyggelig!.


Andre så også på