Kilands

Alle anmeldelser

Kilands

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Kilands

Noen ganger trenger man bare noe nytt til hjemmet. Det avhenger naturligvis på ditt behov, og ikke minst hva du synes er viktig. Men skal du kjøpe noe nytt til hjemmet, så er det ofte de små detaljene som man bør rette oppmerksomhet mot. Som for eksempel hvor viktig belysning er, eller hvor viktig ting som tepper er. Et riktig valg av teppe kan utgjøre en gedigen forskjell, og er noe som man bør tenke på. Da er en butikk som Kilands et veldig godt utgangspunkt, og virkelig verdt å ta en titt på. Vil du vite mer om den? Da leser du vår anmeldelse, så skal vi se hva vi kan hjelpe deg med. Har du litt erfaring med tepper fra før av så er jo det bare positivt!

Hva du bør vite om Kilands
Det er mye sjarmerende med denne butikken, og kanskje er det først og fremst at det er en butikk som er familieeid bedrift som har eksistert i flere tiår. Den ble startet helt tilbake i 1969, og har gjort veldig mye riktig når det gjelder alt den tilbyr, både når det gjelder vilkår, men naturligvis også produkter. Det er en svensk butikk, som har sitt kontor i Jønkøping, men de har kontaktinformasjon i Norge. Du får hjelpen du behøver på en enkel og god måte, og det er som sagt også gode vilkår i denne butikken.

Det innebærer at du har rask levering og gratis retur. Det betyr også at du får 90 dagers returrett. Det er jo ganske bra med tanke på at du kan teste teppet i en lang periode før du behøver å bestemme deg for om du vil beholde det eller ei. Det er en stor fordel, og gjør at det blir mye enklere å bestemme seg for om man vil ha teppet eller ikke.

Hva du kan kjøpe
Vel, det er er ganske innlysende, for det er kun tepper som selges hos Kilands, det er jo tross alt det som er poenget med butikken, og de har gjort en veldig god jobb med å tilby et stort utvalg i sortimentet. De har også gjort det enklere å finne tepper som du kan være fornøyd med, ved at de har kategorisert teppene basert på rom. Det gjør at du finner tepper for baderom, barnerom, stue, hall, kjøkken og alt annet egnetlig. Det er et enormt godt utvalg i alle kategorier, og det er tusenvis av tepper hos Kilands.

De selger i forskjellige mønster og farger, og du kan tilpasse størrelsen i henhold til ditt behov. Det gjør det utrolig enkelt å finne frem, og det er dyre så vel som billige tepper hos Kilands. Det er lett å se hvorfor de har stor suksess, det er tross alt en butikk som selger persiske tepper. Så mye riktig har nok Kilands gjort.

Har du selv erfaring med Kilands? Fortell oss mer om det, og om du er fornøyd med ditt kjøp eller ikke. Nøl ikke!