KidsDreamStore Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

KidsDreamStore

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

Y
Yvonne
Jeg besøkte KidsDreamStore for å kjøpe noen gaver til mine små søsken. Jeg var veldig imponert over utvalget av Disney- og superhelt-leker, barneklær og festtilbehør som var tilgjengelig på nettbut...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk Butikk for Barnas Barneklær og Leker

  Jeg besøkte KidsDreamStore for å kjøpe noen gaver til mine små søsken. Jeg var veldig imponert over utvalget av Disney- og superhelt-leker, barneklær og festtilbehør som var tilgjengelig på nettbutikken deres. KidsDreamStore hadde et bredt spekter av produkter fra populære serier som Greta Gris, L.O.L. Overraskelse!, Spiderman, Pokemon, My Little Pony og The Pyjama Heroes. Bestillingen min ble levert raskt og alt jeg bestilte så akkurat ut som det gjorde på nettsiden deres. Kundeservicen var også veldig hjelpsom da jeg hadde spørsmål om produktene før jeg plasserte ordren min. Alt i alt hadde jeg en flott opplevelse hos KidsDreamStore. Jeg vil absolutt anbefale dem til alle foreldre eller familiemedlemmer som ønsker å gjøre barna sine lykkelige med fantastiske leker eller barneklær fra favorittseriene deres!


Andre så også på