KidsBrandStore Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

KidsBrandStore

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

B
Bogisich
Jeg handlet hos KidsBrandStore for første gang og hadde en veldig positiv opplevelse. De har et bredt utvalg av merkeklær for både barn, junior og ungdom, og jeg fant akkurat det jeg var på jakt et...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En flott handleopplevelse hos KidsBrandStore

  Jeg handlet hos KidsBrandStore for første gang og hadde en veldig positiv opplevelse. De har et bredt utvalg av merkeklær for både barn, junior og ungdom, og jeg fant akkurat det jeg var på jakt etter. Leveringen var rask og gratis retur gjorde at jeg kunne bestille flere størrelser uten bekymring. Det som virkelig skilte seg ut for meg var kundeservicen deres. Jeg hadde noen spørsmål før jeg la inn ordren, så jeg kontaktet dem via e-post. Responsen kom raskt og alle mine spørsmål ble besvart på en hyggelig måte. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale KidsBrandStore til alle foreldre som er på jakt etter gode kvalitetsklær til barna sine fra kjente merker. Takk til teamet deres for god service!


Andre så også på