Karl Jensen

Alle anmeldelser

Karl Jensen

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Karl Jensen

Mye av det viktigste vi eier er lagret i huset vårt, derfor er det svært viktig med god sikkerhet når det kommer til adgang til hjemmet. Er du ute etter et selskap som kan hjelpe deg med dette? Karl Jensen er en låsesmed for Viken og Oslo med egen nettbutikk. Men hvordan finner du ut om dette er en pålitelig forhandler av trygge produkter? Her på denne siden deler vi anmeldelser om andres opplevelser og erfaringer med Karl Jensen for å gjøre det enkelt for deg å finne ut om dette er en låsesmed og nettbutikk som kan passe for deg.

Om Karl Jensen
Karl Jensen er et Norsk firma som ble etablert i 1978 av Karl Jensen og har helt siden 1984 drevet med produksjon av sikkerhetssystemer og låssystemer. Selskapet mener å ha bred kunnskap innen dette feltet og at de stadig jobber for å ha funksjonelle og sikre løsninger. Karl Jensen er medlem av forening av Norske låsesmeder og er del av TrioVing sikkerhetssenter. De fokuserer både på bedriftskunder i offentlig sektor og privatkunder. Blant deres kunder finner du blant annet sykehus, skoler, borettslag og eiendomsmeglere. 

Produkter og tjenester av Karl Jensen
Karl Jensen er en låsesmed med egen nettbutikk som tilbyr både en rekke produkter innen lås og sikkerhet, i tillegg til andre tjenester i enkelte deler av landet. Produktene på nettsiden deres er sortert etter ulike hovedkategorier som blant annet brannsikkerhet, smarthusprodukter, nøkler/kort/brikker og innredning som for eksempel hyller, skuffer og skap. I tillegg kan du også bestille en låsesmed hjem til deg dersom du bor i Oslo eller Akershusområdet. Selskapet er også en av Norges ledende når det kommer til produksjon av bilnøkler. Alle prisene som vises på nettsiden er inkludert MVA (merverdiavgift) med mindre du er registrert som firmakunde, da vil prisene vises uten denne avgiften. Når du handler hos Karl Jensen har du 30 dagerangrerett på kjøpet ditt, noe som vil si at du står fritt til å sende varene i retur i denne perioden så lenge produktet fremstår som nytt, ubrukt og i originalemballasjen. På nettsiden finner du også en egen sikkerhetsblogg som inneholder en rekke tips, guider og råd om sikkerhet generelt og hvordan de ulike produktene fungerer. Nettbutikk har en egen tilbudsside der du finner alle varene som er nedsatt i pris, og det kan også være lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettbutikken.

Komplimenter, klager og tips om Karl Jensen
For at vi skal kunne gjøre det enkelt for deg og alle våre lesere vil vi gjerne høre om din opplevelse dersom du har erfaringer med denne nettbutikken. Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du sier litt om servicen - følte du at dine behov som forbruker ble godt ivaretatt? Leveringstiden - kom produktet til forventet tid? Kvaliteten - stod produktet til forventningene? Bestillingsprosessen og annen informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer å handle hos Karl Jensen.