Julegenser Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Julegenser

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Marcella Barrows
Jeg kjøpte nylig en julegenser fra Julegenser og jeg er veldig fornøyd med mitt kjøp. Det var over 200 ulike design å velge mellom, så det var noe for enhver smak. Jeg valgte en genser i økologisk ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En perfekt julekos med Julegensers økologiske bomullsprodukter

  Jeg kjøpte nylig en julegenser fra Julegenser og jeg er veldig fornøyd med mitt kjøp. Det var over 200 ulike design å velge mellom, så det var noe for enhver smak. Jeg valgte en genser i økologisk bomull som føles mykt og behagelig på kroppen. Det som imponerte meg mest om Julegenser var deres bytterett på hele 100 dager og fri frakt ved bestillinger over 799 kr. Jeg slapp også å vente lenge før jeg mottok min pakke da leveringstiden kun tok en til to dager. Alt i alt vil jeg anbefale alle å sjekke ut Julegensers utvalg av juleskjorter og -pyjamas, spesielt fordi de bruker økologisk bomull i sine produkter.


Andre så også på