iShop Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

iShop

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

R
Rice
Jeg har nylig opplevd å handle hos iShop, og jeg må si at det var en veldig positiv opplevelse. De har virkelig et stort utvalg av kvalitetsprodukter som man virkelig kan ha stor nytte av. En ting...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk nettbutikk med førsteklasses service

  Jeg har nylig opplevd å handle hos iShop, og jeg må si at det var en veldig positiv opplevelse. De har virkelig et stort utvalg av kvalitetsprodukter som man virkelig kan ha stor nytte av. En ting som skilte seg ut for meg var at nettsiden deres er veldig oversiktlig og brukervennlig. Det gjorde hele shoppingprosessen mye lettere og mindre stressende enn hva jeg noen gang kunne forestille meg. I tillegg hadde de fantastisk kundeservice! Alle spørsmålene mine ble besvart raskt og effektivt, slik at jeg alltid følte meg godt ivaretatt under hele kjøpsopplevelsen min. Dette er noe man sjelden ser i dagens travle handelsverden! Alt i alt vil jeg definitivt anbefale iShop til alle som leter etter gode produkter med god verdi for pengene sine på nettet. Toppkarakterer fra meg!


Andre så også på