Interflora Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Interflora

50% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

K
Kristopher
Jeg vil gjerne dele min erfaring med Interflora. Jeg bestilte en bukett med blomster fra deres nettside og jeg må si at jeg er veldig fornøyd. Bestillingen var enkel å gjøre, og utvalget av blomste...Les om
O
O. Hanto
Alle gjør feil av og til, men det som skiller et seriøst firma fra ett du bør ligge unna, er viljen til å rette opp og beklage de feil som begås overfor den som er skadelidende. Oasen blomster og I...Les om

Alle anmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Vakre Blomster levert rett hjem

  Jeg vil gjerne dele min erfaring med Interflora. Jeg bestilte en bukett med blomster fra deres nettside og jeg må si at jeg er veldig fornøyd. Bestillingen var enkel å gjøre, og utvalget av blomster var imponerende. Jeg fant akkurat det jeg lette etter for å gi til min venninne på bursdagen hennes. Leveringstiden var kortere enn forventet, noe som var fantastisk da det betydde at blomstene kom fram i tide til festen. Buketten var også bedre enn forventet - den inneholdt friske og fargerike blomster som luktet fantastisk. Det beste ved denne opplevelsen var kundeservicen hos Interflora. Da pakken ble levert til feil adresse grunnet en mindre misforståelse, hjalp kundeservice meg raskt med å ordne opp i situasjonen slik at mottakeren fikk tak i buketten samme dag. Totalt sett hadde jeg en strålende opplevelse med Interflora fra start til slutt - lett bestilling, rask levering, vakker bukett og utmerket kundeservice!


 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fødselsdagshilsen levert på døra til

  Alle gjør feil av og til, men det som skiller et seriøst firma fra ett du bør ligge unna, er viljen til å rette opp og beklage de feil som begås overfor den som er skadelidende. Oasen blomster og Interflora har en helt annen tilnærming.
  Når jeg bestiller med levering til min gamle mor, forventer jeg levering slik det beskrives ved bestilling. Ikke at et menneske ringer min mor og beordrer henne til å kjøre 3 timer for å hente blomsten, uten å nevne at den egentlig skulle leveres. Når dette påpekes i etterkant finnes det ingen vilje til å kontakte mottaker å beklage at hun måtte kjøre en lang tur i dårlig vær på en dag hun egentlig skulle ha en hyggelig fødselsdag.
  Oasen blomster og Interflora velger å bebreide på kunde og mottaker, og først etter fire uker med påtrykk tar de en telefon til mottaker og beklager levering - men i samtalen fremmer de også beskyldninger.
  Mitt råd til alle er - ligg unna Oasen blomster og Interflora. De har valgt bort vanlig folkeskikk.


Andre så også på